1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünden sonra Cumhurbaşkanı ve AKP’nin FETÖ arşivini açması!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünden sonra Cumhurbaşkanı ve AKP’nin FETÖ arşivini açması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ABD’de öldüğüne dair SÖZCÜ TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal tarafından yapılan iddialar, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Portakal, Gülen’in ölümüyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanarak, “Kavga olmasaydı, bugün tabut gelecekti ve 3 günlük yas ilan edilecekti” dedi. Bu iddiaların ardından Cumhurbaşkanı ve AKP yetkilileri, FETÖ ile ilgili arşivlerini açarak konuyla ilgili detaylı bilgileri kamuoyuyla paylaşmaya başladı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü hakkındaki iddialar, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Özellikle SÖZCÜ TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın, Gülen’in ölümünün ardında yatan gizli gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışması, kamuoyunda büyük bir merak uyandırdı. Portakal’ın, Gülen’in ölümünde başka bir nedenin olabileceği iddiaları, Türkiye’nin siyasi arenasında da geniş yankı uyandırdı.

Cumhurbaşkanı ve AKP yetkilileri, FETÖ ile ilgili arşivlerini açarak Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen iddialar hakkında detaylı bilgiler vermeye başladı. Portakal’ın ortaya attığı iddiaların ardından, FETÖ’nün Türkiye üzerindeki etkileri ve yapılanmasıyla ilgili daha fazla bilgi paylaşılması bekleniyor. Özellikle Gülen’in ölümüyle ilgili ortaya atılan iddiaların, Türkiye’de siyasi atmosferi de etkilemesi bekleniyor.

Portakal’ın Gülen’in ölümüyle ilgili yaptığı çarpıcı iddialar, Türkiye’nin gündemine oturdu. Gülen’in ABD’de ölümüyle ilgili yeterli bilgi olmaması ve ortaya atılan spekülasyonlar, kamuoyunda büyük bir merak uyandırdı. Portakal’ın ifadeleri, FETÖ’nün Türkiye üzerindeki etkileriyle ilgili yeni tartışmaların kapısını araladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP’nin, FETÖ ile ilgili arşivlerini açmasıyla birlikte Türkiye’de FETÖ’ye karşı yeni bir dönem başlıyor. Portakal’ın iddiaları, Türkiye’deki siyasi atmosferi de etkilemeye devam ediyor. Gülen’in ölümüyle ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Türkiye, FETÖ’nün Türkiye’nin geleceği üzerindeki etkilerini incelemeye ve ortaya çıkarmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünden sonra Cumhurbaşkanı ve AKP’nin FETÖ arşivini açması!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin