1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. FETÖ Elebaşı Öldü! MSB’den İbretlik Açıklama!

FETÖ Elebaşı Öldü! MSB’den İbretlik Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, FETÖ elebaşının ölümüyle ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. FETÖ liderinin vatanı terk ederek “vatansız” şekilde ölmesi ve bu şekilde anılacak olması, Türk milletinin bağımsızlık ve geleceğine saldıran bu terör örgütünün geleceğinin ne olduğunu gösteriyor. Bu yapıdan zarar gören insanların acıları hala devam ederken, ihanet edenlerin sonunun nasıl olacağı da açıkça ortaya konulmuş oluyor.

FETÖ’nün karşıt görüşlere zorla beyin yıkama yaparak insanları kendi emelleri doğrultusunda kullanması ve Türk milletine zarar vermesi, dehşet verici bir durumdu. Ama bu yapıya hala destek verenler varsa, bu örnekten ders çıkarıp Türk yargısına teslim olmalıdırlar. FETÖ gibi vatan haini terör örgütleriyle mücadelemiz de kararlılıkla devam edecek ve kökleri tamamen kazınıncaya kadar sürecektir.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımızın yanı sıra, terör örgütlerinin saldırıları sonucu hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilere ve şehitlerimizin ailelerine ise saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Türk milleti, tarihinde yaşadığı sıkıntılı dönemleri asla unutmayacak ve bu hain terör örgütlerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.

FETÖ liderinin ölümü, Türk milleti için bir kapanış noktası olabilir ancak bu mücadele hala bitmiş değildir. Hala bu terör örgütlerine destek verenlerin varlığı, devletimize karşı yapılan saldırıların ne kadar tehlikeli olduğunu göstermektedir. Türk adalet sistemi, bu hainlerin gereken cezayı alması için gereken adımları atmaya devam edecek ve bu terör örgütlerine karşı mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.

FETÖ’nün Türk milletine verdiği zarar ve acılar hala devam ediyor olsa da, devletimiz ve ordumuz bu tür ihanetlere karşı her zaman hazır olacaktır. Türk milleti, birlik ve beraberlik içinde bu tür hain terör örgütlerine karşı durmaya devam edecek ve geleceğini koruyacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ Elebaşı Öldü! MSB’den İbretlik Açıklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin