1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. FETÖ liderinin ölümü: Vatanına ihanet edenlere ibretlik bir son

FETÖ liderinin ölümü: Vatanına ihanet edenlere ibretlik bir son

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı, Fethullah Gülen’e dair yaptığı açıklamada vurguladığı, “vatansız” olarak ölmesinin ve vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesinin önemine dikkat çekti. FETÖ elebaşının Türk milletinin istiklal ve istikbaline zarar verdiğini belirten bakanlık, hainin ölümünün acıları dindiremese de ibretlik olacağını ifade etti. Yapıya hala hizmet edenlerin ise Türk adaletine teslim olmaları gerektiğini vurguladı.

Açıklamada, FETÖ’nün yanı sıra tüm terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceği belirtildi. İnsanları ve ülkeyi değerleri istismar ederek ihanet eden örgütlerle mücadele azimle sürdürülecektir. 15 Temmuz şehitlerinin ve tüm şehitlerin rahmetle anıldığı, gazilere ve şehit ailelerine saygı ve minnet duyulduğu da açıklamada yer aldı.

Bakanlık, Fethullah Gülen’in ölümüyle ilgili olarak yapılan açıklamada vatanseverliğin önemine vurgu yaptı. Türk milletine zarar veren FETÖ elebaşının “vatansız” ölümünün ibretlik olduğunu belirtti. Vatanına ihanet edenlerin sonunun kaçınılmaz olduğu ve hala bu yapıya hizmet edenlerin Türk adaletine teslim olmaları gerektiği ifade edildi.

Türkiye’nin terör örgütleriyle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği belirtilen açıklamada, insanların ve ülkenin değerlerinin istismar edilerek ihanet eden gruplarla mücadelenin süreceği vurgulandı. Şehitlerin rahmetle anıldığı, gazilere ve şehit ailelerine minnet duyulduğu ifade edildi.

Sonuç olarak, Milli Savunma Bakanlığı’nın Fethullah Gülen’in ölümüne dair yaptığı açıklamada vatanseverliğin önemi ve vatanına ihanetin kaçınılmaz sonu vurgulanmıştır. FETÖ elebaşının ölümünün ibretlik olduğu belirtilirken, terör örgütleriyle mücadele konusundaki kararlılık da vurgulanmıştır. Türk milletinin değerlerine sahip çıkarak ülkenin birlik ve bütünlüğünü korumaya devam edeceği açıklamada önemli bir yer tutmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ liderinin ölümü: Vatanına ihanet edenlere ibretlik bir son
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin