1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. FETÖ Üyelerinden Şok İtiraflar: Gülen’in Yeni İkametgahı! 😱

FETÖ Üyelerinden Şok İtiraflar: Gülen’in Yeni İkametgahı! 😱

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski örgüt üyeleri tarafından 2021 yılında kurulan ‘f-watch.net’ internet sitesi, FETÖ ile bağlantısını koparan üyeler tarafından işletilmektedir. Sitede terör örgütüyle ilgili ifşaların yayınlandığı ve “Gülenist terör örgütü için küresel bilgi platformu” sloganının kullanıldığı görülmektedir. ‘Hakkımızda’ kısmında ise, F-Watch’ın demokratik meşruiyeti olmayan, bireysel özgürlükleri hedef alan ve toplumu kontrol etmeyi amaçlayan FETÖ’nün tehlikeli doğasını ortaya çıkarmayı hedefleyen bir sivil girişim olduğu belirtilmektedir. Ayrıca, sadece Türkiye için değil, faaliyet gösterdiği diğer ülkeler için de bir tehdit olan FETÖ hakkında gerçekleri ortaya çıkarmayı sürdüreceklerini belirtmektedir.

Sitede son olarak Fetullah Gülen’in yeni ikametgahının fotoğrafları ve adresinin paylaşıldığı belirtilmektedir. Gülen’in ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve ABD’de bulunan ikametgahının değiştiği ifade edilmektedir. Ayrıca, Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in, adres değişikliği konusunda onay alınmadığını açıkladığı belirtilmektedir.

FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü durumunda örgütün finansal kaynaklarını ele geçirmekle bilinen Cevdet Türkyolu ve 15 Temmuz darbe girişiminin baş aktörlerinden Mustafa Özcan’ın da adres değişikliğinde söz sahibi olduğu vurgulanmaktadır. Ayrıca, Gülen’in yeni ikametgahının Türkyolu ve çocuklarının sahibi olduğu Meserret LLC şirketi tarafından satın alındığı ve bu şirketin FETÖ’nün mali kaynaklarını istismar ettiği ifade edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ Üyelerinden Şok İtiraflar: Gülen’in Yeni İkametgahı! 😱
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin