1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Fetullah Gülen’e Övgü Dizen İsimler Şimdi Geri Adım Attı: ‘Cehennemde Yan!’

Fetullah Gülen’e Övgü Dizen İsimler Şimdi Geri Adım Attı: ‘Cehennemde Yan!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmişte Fetullah Gülen’e methiyeler dizmek için birbirleriyle yarışan isimler, teröristin ölümü üzerine geri adım attı. Artık “Cehennemde yan, ateşin bol olsun” gibi mesajlar paylaşılıyor. Teröristin ölümüyle birlikte birçok kişi, geçmişte destek verdikleri terörist liderle olan bağlarını inkar etmeye başladı.

Türkiye’nin geçmişte en büyük terör örgütlerinden biri olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), lideri Fetullah Gülen’in ölümüyle birlikte bir dönemi geride bıraktı. Terörist liderin etrafında toplanmış olan birçok isim, Gülen’e övgüler yağdırırken artık ondan nefret dolu mesajlar paylaşıyor. Bunun üzerine, terörist liderin etrafında bulunan isimler arasında bir zamanlar dostluk ve işbirliği ilişkileri kurulmuş olanlar da bulunuyor.

Fetullah Gülen’in ölümüyle birlikte sosyal medyada da geniş yankı uyandıran mesajlar paylaşılıyor. Terörist liderin ölümüne sevinenlerin yanı sıra, hala onu destekleyenlerin de olduğu görülüyor. Ancak toplumda genel bir kabul gören görüş, terörist liderin ölümüyle birlikte FETÖ’nün de artık tarihe karıştığı yönündedir. Bu nedenle, terör örgütü liderine övgüler dizen isimler, artık geri adım atarak yeni bir tavır sergilemeye başladılar.

Fetullah Gülen’in ölümü, Türkiye’de FETÖ ile mücadele konusunda da yeni bir dönemi başlattı. Terörist liderin destekçileri, artık güçlü bir şekilde tavır almaya başladılar ve terör örgütü mensuplarının sonunu getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyorlar. Türkiye’nin terörle mücadele konusunda kararlı bir tutum sergilemesi, terör örgütlerinin ülkeye olan tehdidini en aza indirgeyeceği düşünülmektedir.

Sonuç olarak, Fetullah Gülen’in ölümüyle birlikte, terörist liderin etrafında toplanmış olan isimler de yeni bir durumla karşı karşıya kalmıştır. Artık terörist liderin ölümü üzerine övgüler dizen isimler, geri adım atarak yeni bir tavır sergilemeye başlamışlardır. Türkiye, terörle mücadele konusunda kararlı bir şekilde ilerlemekte ve terör örgütleriyle mücadelesini sürdürmektedir. Bu süreçte, toplumun desteği ve birlik beraberlik içinde olması, terörle mücadelede başarının anahtarı olarak görülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fetullah Gülen’e Övgü Dizen İsimler Şimdi Geri Adım Attı: ‘Cehennemde Yan!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin