1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Fiat Ducato, Yenilenen Görünümüyle Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Detaylar…

Fiat Ducato, Yenilenen Görünümüyle Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Detaylar…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fiat Ducato, Türkiye’de satışa sunuldu. Yenilenen tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken araç, yüksek performans ve güvenlik standartlarına sahip. Van, Kamyonet ve Minibüs versiyonları ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Yeni güvenlik, konfor ve teknoloji özellikleriyle donatılan Ducato, ön tarafında yapılan tasarım değişiklikleriyle modern ve iddialı bir görünüme sahip.

Ducato, Euro 6E yönetmeliklerine uygun dizel motor seçenekleri ile öne çıkıyor. 2.2 litrelik MultiJet3 motorlarla donatılan araç, 140 HP ve 180 HP olmak üzere iki farklı versiyona sahip. Hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleri sunan Ducato, verimlilik ve performansı bir arada sunmayı amaçlıyor. Aerodinamik iyileştirmeler sayesinde daha düşük yakıt tüketimi ve sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılan Ducato, geri görüş kamerası, Yolcu Hava Yastığı, Şerit Takip Asistanı, Trafik İşareti Tanıma Sistemi gibi özelliklerle sürücülere daha yüksek güvenlik sağlıyor. Ayrıca şehir içi manevraları kolaylaştıran özellikler de mevcut. Yenilenen Ducato’nun tüm versiyonlarında standart olarak sunulan bu güvenlik özellikleri, sürücülerin ve yolcuların güvenliği için önemli bir avantaj sağlıyor.

Türkiye’de satışa sunulan Ducato’nun Kamyonet versiyonu 1 milyon 236 bin liradan, Van versiyonu ise 1 milyon 286 bin liradan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Yenilenen görünümü, teknolojik özellikleri ve güvenlik standartlarıyla dikkat çeken Fiat Ducato, ticari araç segmentinde iddialı bir konuma sahip.

Fiat Ducato, Türkiye’de satışa sunuldu. Yenilenen tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken araç, yüksek performans ve güvenlik standartlarına sahip. Van, Kamyonet ve Minibüs versiyonları ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Yeni güvenlik, konfor ve teknoloji özellikleriyle donatılan Ducato, ön tarafında yapılan tasarım değişiklikleriyle modern ve iddialı bir görünüme sahip. Ducato, Euro 6E yönetmeliklerine uygun dizel motor seçenekleri ile öne çıkıyor. 2.2 litrelik MultiJet3 motorlarla donatılan araç, 140 HP ve 180 HP olmak üzere iki farklı versiyona sahip. Hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleri sunan Ducato, verimlilik ve performansı bir arada sunmayı amaçlıyor. Aerodinamik iyileştirmeler sayesinde daha düşük yakıt tüketimi ve sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılan Ducato, geri görüş kamerası, Yolcu Hava Yastığı, Şerit Takip Asistanı, Trafik İşareti Tanıma Sistemi gibi özelliklerle sürücülere daha yüksek güvenlik sağlıyor. Ayrıca şehir içi manevraları kolaylaştıran özellikler de mevcut. Yenilenen Ducato’nun tüm versiyonlarında standart olarak sunulan bu güvenlik öze…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fiat Ducato, Yenilenen Görünümüyle Türkiye’de Satışa Sunuldu! İşte Detaylar…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin