1. Haberler
  2. Otomobil
  3. FIAT Professional, Temmuz Ayında Hafif Ticari Araç Almak İsteyenler İçin Büyük Fırsatlar Sunuyor

FIAT Professional, Temmuz Ayında Hafif Ticari Araç Almak İsteyenler İçin Büyük Fırsatlar Sunuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FIAT Professional, temmuz ayında hafif ticari araç almak isteyen kullanıcılar için çeşitli satın alma seçenekleri sunmaktadır. Yenilenen FIAT Professional ailesinin kompakt üyesi ve tercih edilen modellerinden biri olan FIAT Doblo, 839 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla kampanya kapsamında sunulmaktadır. Doblo Cargo’da 200 bin liraya 12 ay için yüzde 0 faizli kredi, Doblo Combi modelinde ise 800 bin liraya 12 ay için yüzde 2,99 faizli kredi imkanı mevcuttur.

Büyük hafif ticari araçlar segmentindeki Yeni Ducato Van ve Ducato Kamyonet modelleri ise 1 milyon 261 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. Bu modeller için 1 milyon liraya 12 ay vadeli, yüzde 2,99 faizli ödeme kolaylığı da sağlanmaktadır. Ducato ve Doblo Combi modellerinde kredi kampanyalarından yararlanmayı tercih etmeyen müşteriler için ise 75 bin liralık nakit indirim avantajı sunulmaktadır. Yenilenen Scudo ve Ulysse modellerinde de temmuz ayına özel fiyatlar ve kredi kampanyaları bulunmaktadır.

Yeni Scudo Van modeli, temmuzda 1 milyon 132 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satılmaktadır ve 800 bin lira için 12 ay yüzde 2,99 faiz oranlı kredi seçeneği sunulmaktadır. Yeni Ulysse modeli ise lansmana özel 1 milyon 586 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satılmakta olup, 300 bin lira için 12 ay yüzde 2,99 faiz oranlı kredi imkanı sunulmaktadır.

Genel olarak, FIAT Professional, hafif ticari araç almak isteyen kullanıcılar için çeşitli avantajlar sunmaktadır. Kampanyalar kapsamında farklı modellerdeki araçları uygun fiyatlarla ve ödeme kolaylıklarıyla sunarak müşterilerin tercihini kolaylaştırmaktadır. Ayrıca, özel indirim ve faiz oranlarıyla müşterilere ek avantajlar sağlayarak hafif ticari araç sahibi olmayı daha erişilebilir hale getirmektedir. Sonuç olarak, FIAT Professional’ın temmuz kampanyalarıyla hafif ticari araç almak isteyen müşteriler için cazip fırsatlar sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FIAT Professional, Temmuz Ayında Hafif Ticari Araç Almak İsteyenler İçin Büyük Fırsatlar Sunuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin