1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Fiat Topolino’nun Dolcevita Modeliyle Yenilik Türkiye’de Satışa Çıktı!

Fiat Topolino’nun Dolcevita Modeliyle Yenilik Türkiye’de Satışa Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fiat Topolino’nun açılabilir tavanlı versiyonu Dolcevita, Türkiye’de satışa sunuldu. Ülkemizde Citron Ami ile birlikte mikro araç pazarına katılan Topolino, her nesile uygun tasarımı ile gençleri ve tüm yaş gruplarını hedefliyor. Fiat Topolino, B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabiliyor ve ailelerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Dolcevita modeli, özel tasarımlı açılır tavanı, hasır halat kapısı, gümüş detayları ve duş takımı gibi aksesuarlarla donatıldı.

Topolino Dolcevita’nın dikkat çeken özellikleri arasında açılabilir tavanı, hasır halatlı kapısı ve şık tasarımı yer alıyor. Araç, ön ve arka LED farlar, gümüş detaylar, vintage tasarıma sahip aynalar, özel jant kapakları, siyah paspaslar ve telefon tutucu gibi özelliklerle donatılmıştır. Arka taşıma ünitesi ve Dolcevita Box, modelin standart aksesuarları arasında bulunmaktadır. Bunun yanı sıra duş takımı, Topolino Fan, Topolino Badge, JBL Go hoparlör ve güneşlik gibi ek aksesuarlar da sunulmaktadır.

Fiat Topolino Dolcevita, mart ayında kapalı versiyonuyla satışa sunulan Topolino modeliyle aynı teknik özelliklere sahiptir. 2,53 metrelik kompakt boyutları ve saatte 45 kilometrelik maksimum hızıyla kullanıcılarına kolaylık sağlar. Model, ev tipi prizlerle 4 saatin altında tamamen şarj olabilen 5,4 kWh bataryaya sahiptir ve 75 kilometreye kadar menzil sunar. Tamamen elektrikli olan Topolino, B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabilir. Şehir içi ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan araç, karbon ayak izini azaltarak şehrin yaşam kalitesine katkıda bulunur.

Fiat Topolino Dolcevita, tanıtıma özel olarak 479 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla Fiat showroomlarında ve internet sitesinde satışa sunulmaktadır. Dolcevita modeli, sürdürülebilir ve pratik bir ulaşım çözümü sunarak kullanıcılarına konforlu ve çevre dostu bir seçenek sunmaktadır. Fiat Topolino’nun kaliteli tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken Dolcevita versiyonu, Türkiye’deki mikro araç pazarına yenilikçi bir soluk getirmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fiat Topolino’nun Dolcevita Modeliyle Yenilik Türkiye’de Satışa Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin