1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Ford Mustang Mach-E GT Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Ford Mustang Mach-E GT Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ford’un ilk elektrikli SUV modeli olan Mustang Mach-E’nin performans odaklı modeli Mustang Mach-E GT, Türkiye’de satışa sunuldu. Aracın 0-100 km hıza çıkma süresi 3.7 saniye olan Mustang Mach-E GT, çift motorlu dört tekerlekten çekişli olarak tasarlanmıştır ve 487 PS güç üretmektedir. Ayrıca 860 Nm tork değeri ile Türkiye’de satılan diğer elektrikli SUV modellerinden en yüksek tork değerine sahiptir. Aracın menzili ise 490 kilometredir. Ön tampondaki siyah karbon detaylar, karartılmış arka camlar ve 20 inçlik alüminyum alaşımlı büyük jantlar aracın dikkat çeken detaylarındandır.

Mustang Mach-E GT, en yeni SYNC 4A bilgi-eğlence sistemi ile 15,5 inçlik dokunmatik bir ekran sunmaktadır. Bu sistem aracın tüm özelliklerine tek bir ekrandan erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca araçta standart olarak sunulan 360° Kamera, Geri Görüş Kamerası, Şerit Takip Sistemi, Sürücü Dikkat Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çarpışma Önleme/Algılama Sistemi, Trafik Levhası Tanıma Sistemi ve Kaçınma Manevrası Sistemi gibi akıllı destek sistemleri bulunmaktadır.

Mustang Mach-E GT Türkiye’de 6 milyon 72 bin TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuştur. Araç, Türkiye’deki elektrikli SUV segmentindeki en üstün performansa ve teknolojiye sahip modellerden biridir. Ford’un ikonik Mustang modeli ile SUV segmentini birleştiren bu model, performans odaklı elektrikli SUV arayan müşteriler tarafından beğeniyle karşılanmaktadır. Türkiye pazarında elektrikli araç talebinin artmasıyla birlikte Ford’un Mustang Mach-E GT modelinin önümüzdeki dönemde de ilgi görmesi beklenmektedir.Özellikle hız ve performansıyla dikkat çeken bu araç, Türkiye’deki elektrikli araç pazarında önemli bir konuma sahiptir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ford Mustang Mach-E GT Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Özellikleri ve Fiyatı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin