1. Haberler
  2. Spor
  3. Formula 1 Rolex Belgian Grand Prix’te Şaşırtıcı Gelişme: Charles Leclerc İlk Sıradan Başlıyor!

Formula 1 Rolex Belgian Grand Prix’te Şaşırtıcı Gelişme: Charles Leclerc İlk Sıradan Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Formula 1 Rolex Belgian Grand Prix 2024 yarışı için Stavelot kasabasındaki Spa-Francorchamps Pisti’nde düzenlenen sıralama turlarında Red Bull Racing takımının pilotu Max Verstappen en hızlı isim olarak öne çıktı. Ancak ceza alması nedeniyle 11. sıraya gerileyerek pole pozisyonunu Ferrari takımının pilotu Charles Leclerc’e bıraktı. Sıralama turlarında ikinci sırayı Red Bull Racing pilotu Sergio Perez, üçüncü sırayı ise Mercedes pilotu Lewis Hamilton aldı. Yarışın 28 Temmuz Pazar günü TSİ 16.00’da gerçekleşmesi planlanıyor. Leclerc, bu yarışa ilk sıradan başlama avantajıyla çıkacak.

Formula 1 Rolex Belgian Grand Prix 2024’te yaşanan sıralama turları, heyecanı arttırdı. Stavelot kasabasındaki 7 kilometrelik Spa-Francorchamps Pisti’nde gerçekleşen turlarda Max Verstappen, hızıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak aldığı 10 sıra grid cezası sonucunda ilk sıradan başlama avantajını kaybederek 11. sıraya geriledi. Bu durumda pole pozisyonunu, performansıyla dikkat çeken Charles Leclerc kazandı.

Red Bull Racing pilotu Max Verstappen’in ceza almasıyla birlikte pole pozisyonunu elde eden Charles Leclerc, yarışa avantajlı bir şekilde başlayacak. Sıralama turlarında ikinci sırayı alan Sergio Perez ve üçüncü sırayı alan Lewis Hamilton da yarışın favori isimleri arasında gösteriliyor. Formula 1 Belçika Grand Prix’i heyecanıyla ve rekabetiyle dikkat çekiyor.

Yarışseverler, 28 Temmuz Pazar günü heyecanla bu mücadeleyi takip edecekler. Formula 1 Rolex Belgian Grand Prix 2024, saat 16.00’da başlayacak ve izleyicilere büyük bir heyecan yaşatacak. Spa-Francorchamps Pisti, yarışseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Ferrari takımının pilotu Charles Leclerc’in ilk sıradan başlamasıyla başlayacak olan yarış, büyük bir rekabetin ve heyecanın habercisi olarak görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Formula 1 Rolex Belgian Grand Prix’te Şaşırtıcı Gelişme: Charles Leclerc İlk Sıradan Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin