1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Fulya Deresi Sokak’ta Korkunç Kaza!

Fulya Deresi Sokak’ta Korkunç Kaza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Beşiktaş’ta bulunan Fulya Deresi Sokak’ta 11 Ağustos Pazar günü saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Olayda iddiaya göre, gece saatlerinde yokuş aşağı hızla ilerleyen bir cipin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve park halindeki 4 araca çarptıktan sonra yolda yürüyen Dila Kırarslı’ya çarpıp devrildi. Kaza sonucu yaralanan Kırarslı çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Cipin içinde bulunan 2 kişi ise yara almadan kurtuldu.

Furkan D. isimli sürücü, olay yerinden kaçtıktan 4 saat sonra Çerkezköy’de yakalanarak gözaltına alındı. Sürücünün turizmci ve otel sahibi olduğu ortaya çıktı ve 31 suç kaydı bulunduğu belirtildi. Furkan D. emniyette verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, gece saatlerinde hızla gelen cipin önce araçlara daha sonra yolda yürüyen bir kadına çarparak devrildiği görülüyor.

Kazayı duyan ve olay yerine koşan Hamit Aktürk, “Gece saat 04.00 civarındaydı. Bir patlama veya deprem gibi bir ses duyduk. Dışarı çıktığımda ters dönmüş bir araç gördüm. Araç çok hızlıydı, kadına çarptı ve kadın yere düştü. Ambulansı çağırdık, insanları konuşturduk. Bir şoför yoktu, mahalle sakinleri araçtan insanları çıkardı” şeklinde ifade verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fulya Deresi Sokak’ta Korkunç Kaza!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin