1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Futbolcuları Dolandıran Banka Müdürü Yargılanıyor!

Futbolcuları Dolandıran Banka Müdürü Yargılanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banka şube müdürü Seçil Erzan, yüksek karlı ve güvenilir bir fon olduğunu iddia ederek tanınmış isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek birçok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan yeni iddianamede, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi tanınmış futbolcuların da aralarında bulunduğu kişiler hakkında dolandırıcılık suçlamaları yer alıyor.

İddianamede, banka bünyesinde yatırım yapacakları söyleyerek insanları kandırdığı belirtilen Seçil Erzan’ın, Nur Erkasap’ı fon vaadiyle para yatırmaya ikna ettiği ve aralarındaki ilişkinin bankacı-müşteri ilişkisinden öteye geçtiği ifade ediliyor. Erzan’ın Erkasap’ı yönlendirmesiyle hareket ettiği ve zaman zaman paraları bizzat teslim aldığı belirtiliyor.

İddianamede, Nur Erkasap’ın, Seçil Erzan’ın dolandırıcılık eylemlerinden haberdar olduğu halde ilişkisini sonlandırmadığı ve dolandırıcılığa iştirak ettiği iddia ediliyor. Erkasap’ın ifadesinde, Erzan’ın kendisini kandırdığını belirttiği aktarılıyor.

Şüpheli Erzan ise ifadesinde, Erkasap’tan nakit para hiç almadığını ve Zeydanlı ile birlikte senet oluşturduklarını ancak Erkasap’ın para yatıramadığını söylüyor. Bankanın teftiş kurulu raporunda da, Erkasap’ın ve diğer kişilerin Seçil Erzan’ın eylemlerinden haberdar olduğu ve onunla birlikte hareket ettikleri belirtiliyor.

Hazırlanan iddianamede, Nur Erkasap’ın 9 yıldan 30 yıla, Seçil Erzan’ın ise 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Futbolcuları Dolandıran Banka Müdürü Yargılanıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin