1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gaiplik Kararı Verilen Kemal Demir’in İlginç Hikayesi

Gaiplik Kararı Verilen Kemal Demir’in İlginç Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekibi, çeşitli suçlardan aranması bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında Manavgat Stadı çevresinde devriye görevi yaparken bir hurdacıyla karşılaştı. Kimlik sorgulaması sonucunda şahsın Kemal Demir olduğu tespit edildi.

Kemal Demir’in 33 yıl önce ailesi tarafından arandığı ancak 2013 yılında gaiplik kararı verildiği ortaya çıktı. Kemal Demir, ailesine dönmeyeceğini belirterek yaşamını Manavgat’ta sürdürmeye karar verdi.

1991 yılında ailesini arkasında bırakarak İzmit’ten ayrılan Kemal Demir, Bodrum ve Kuşadası’nda çalıştıktan sonra Manavgat’a yerleşti. Deniz ve deniz havasının kendisini bu bölgeye çektiğini belirten Demir, geri dönüşüm işi yaparak hayatından memnun olduğunu söyledi.

Kemal Demir, ailesini 33 yıldır aramadığını ve geçmişine dair hatırladığı tek şeyin anne ve babası olduğunu ifade etti. Gaiplik iptali ve miras talebinde bulunmayacağını belirten Demir, yaşantısını Manavgat’ta sürdürmeye devam edeceğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaiplik Kararı Verilen Kemal Demir’in İlginç Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin