1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, 2024/25 Sezonu Kombine Yenileme Rakamlarını Açıkladı: İşte Detaylar!

Galatasaray, 2024/25 Sezonu Kombine Yenileme Rakamlarını Açıkladı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kulübü, 2024/25 sezonunda futbol takımının iç saha maçları için belirlenen kombine yenileme rakamlarını duyurdu. Kulüp, 17 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan kombine yenileme döneminde, 2023-2024 sezonu kombine sahibi taraftarlara öncelik tanıyacak. Yapılan açıklamada, 2024-2025 sezonu için belirlenen kombine bilet yenileme rakamlarının taraftarlar tarafından şu tarihlerde yenilenebileceği belirtildi.

Taraftarlar, kombine yenilemesini yaparken 2022-2023 sezonundan kalan maçların re-sale puanlarını ve geçmiş sezonlarda kulübe devir etmekten kazandıkları para puanlarını kullanarak indirimlerden faydalanabilecekler. 2023-2024 sezonunda kulübe devir yapan taraftarlar, 2025-2026 sezonunda bu indirimlerden yararlanabilecekler. Ancak, mevcut yerlerini yenileyen taraftarlar yer değişikliği için belirlenen tarihler arasında Rams Park kombine ofisine başvurarak işlem yapabilecekler. Yer değişikliği sadece aynı kategoride veya daha yüksek kategoriler arasında mümkün olacak.

Kombine sezonluk devir hakkında ise, mevcut yerlerini yenileyen taraftarlar kombinelerini sezonluk olarak başka birine devredemeyecekler. Taksitli satış imkanı da sunulan kombine yenileme sürecinde, taraftarlar Passo.com.tr, Passo Mobil Uygulama ve Rams Park kombine ofisinden tüm kredi kartlarıyla (Gs Bonus özellikli kartlar dahil) vade farkıyla 3, 5, 9, 12 taksit seçenekleriyle işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Kombine yenileme dönemi 17 Nisan’da başlayıp 30 Nisan’da sona erecek. Ancak, 23 Nisan’da kombine ofisi kapalı olacak ve bu tarihte işlem yapılamayacak. Kombine ofisi hafta içi 09.30-18.00, hafta sonu ise 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Taraftarlar, belirlenen süre içinde kombine yenileme işlemlerini yaparak 2024/25 sezonunun maçlarını izleme fırsatını yakalayabilecekler.

Galatasaray Kulübü, taraftarlara kombine yenileme sürecinde sağlanan avantajlarla ilgili detaylı bilgi vererek, 2024/25 sezonu için heyecan dolu bir atmosfer oluşturmayı hedefliyor. Taraftarların kombine yenileme işlemlerini gerçekleştirerek takımlarına destek olmaları ve stadyumu doldurarak oyunculara moral vermesi bekleniyor. Bu süreçte kulüp, taraftarların maçlara coşkuyla gelmeleri ve Galatasaray’a destek olmaları adına çeşitli avantajlar sunarak birlikteliği güçlendirmeyi amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, 2024/25 Sezonu Kombine Yenileme Rakamlarını Açıkladı: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin