1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’dan Çarpıcı Açıklama: “Spor ve Siyaset Arasındaki İlişki Tartışması Devam Ediyor”

Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’dan Çarpıcı Açıklama: “Spor ve Siyaset Arasındaki İlişki Tartışması Devam Ediyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Tuğba Şenoğlu İvegin’in kadrodan çıkarılıp İlkin Aydın’ın kadroya dahil edilmesi sonrası yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Cibara, EURO 2024’te A Milli Futbol Takımı’na uygulanan çirkin ve ahlak dışı siyasetin, Kadın Voleybol Milli Takımı üzerinden de devam ettiğini belirtti ve Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm sporcuların ve antrenörlerin yanında olduklarını vurguladı.

Başkan Yardımcısı Cibara, yaptığı açıklamada, EURO 2024’te A Milli Futbol Takımı’na yönelik siyasi müdahalelerin, 2024 Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek Kadın Voleybol Milli Takımı üzerinden devam ettiğini ifade etti. Galatasaray Spor Kulübü olarak, olimpiyatta mücadele eden tüm sporcuların ve antrenörlerin yanında olduklarını belirten Cibara, sporculara başarılar diledi ve madalya mücadelelerinde kendilerine destek verdiklerini vurguladı.

Mehmet Cibara, kulüp olarak sporculara olan desteğin kulüp ismi fark etmeksizin her branşta devam edeceğini belirtti. Sporcuların ter akıttığı her branşta yanlarında olduklarını söyleyen Cibara, Galatasaray Spor Kulübü adına başarı dileklerini iletti ve sporcuların madalya mücadelesinde yürekten başarılar diledi.

Başkan Yardımcısı Cibara’nın açıklamalarına göre, Galatasaray Kulübü, EURO 2024’te yaşanan siyasi müdahalelere karşı bir duruş sergiliyor ve sporcuların yanında yer alıyor. Özellikle Kadın Voleybol Milli Takımı’nın gururunu yaşatan sporculara destek veren kulüp, tüm branşlardaki sporcuların ter akıttığı mücadelelerde başarılar diliyor ve madalya mücadelelerinde yanlarında olduklarını ifade ediyor.

Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’nın açıklamaları, Galatasaray Kulübü’nün sporcularına verdiği destek ve olimpiyat mücadelesindeki tutumu hakkında bilgi veriyor. EURO 2024’te yaşanan siyasi müdahalelerin sadece futbol takımını değil, diğer branşlardaki sporcuları da etkilediğini belirten Cibara, kulübün her sporcu ve antrenörü desteklediğini vurguluyor ve başarı dileklerini iletiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’dan Çarpıcı Açıklama: “Spor ve Siyaset Arasındaki İlişki Tartışması Devam Ediyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin