1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Ağustos Ayı Divan Kurulu Toplantısındaki Açıklamalarıyla Gündemde!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Ağustos Ayı Divan Kurulu Toplantısındaki Açıklamalarıyla Gündemde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, Ağustos ayı Divan Kurulu toplantısında yaptığı açıklamalarda eleştirilere hedef oldu. Taraftarlar, Erden Timur’un istifasının ardından yapılan transfer çalışmalarının yetersizliği nedeniyle Özbek’i eleştiri yağmuruna tutuyor. Süper Kupa maçına yetişemeyen ve eksik bölgelere yapılmayan transferler taraftarların tepkisini çığ gibi büyütüyor. Ağustos ayında gerçekleşen Olağan Divan Kurulu Toplantısı’na Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda katılan Başkan Özbek, seçim sonrasındaki projeler hakkında konuştu.

Özbek, Kemerburgaz’da küçük bir gecikme yaşadıklarını ancak tesisi kendi imkanlarıyla tamamlamaya çalıştıklarını belirtti. Ayrıca Florya projesinin önemini vurgulayarak seçim sürecindeki belirsizlikler nedeniyle ertelenen ihaleyi tekrar ele aldıklarını ve hedeflerine ulaştıklarını açıkladı. Geçtiğimiz sezon planladıkları transferlerin tamamlandığını ve takımın iskeletini koruyarak başarılı olmayı hedeflediklerini belirtti. Avrupa’da da başarılı olmayı hedeflediklerini ve kurdukları kadroyla bunu başaracaklarına inandıklarını ifade etti.

Başkan Özbek, son dönemde kulübü karıştırma çabalarının arttığını ve sosyal medya üzerinden yapılan iftiraların üzücü olduğunu belirtti. Saldırılara karşı yeterince destek göremediklerinden yakınan Özbek, Galatasaraylılardan bu konuda daha fazla destek istedi. Bankalar Birliği’nden çıkmak için son noktaya geldiklerini de açıklayan Özbek, taraftarlardan takıma verdikleri destekle birlikte olmalarını istedi.

Sonuç olarak, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında yapılan eleştirilere karşın kulübün gelecek hedefleri ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmaları konusundaki eleştirilere cevap veren Özbek, takımın istikrarını koruyarak başarılı olmayı hedeflediklerini vurguladı. Ayrıca, sosyal medya üzerinden yapılan karalama kampanyalarına karşı taraftarlardan destek isteyen Özbek, kulübü çıkarları doğrultusunda savunmaya devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Ağustos Ayı Divan Kurulu Toplantısındaki Açıklamalarıyla Gündemde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin