1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Oyun Kurucu James Palmer Jr.’ı Transfer Etti!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Oyun Kurucu James Palmer Jr.’ı Transfer Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Transfer Sezonunda Oyun Kurucu James Palmer Jr.’ı Kadrosuna Kattı. Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Galatasaray Basketbol Takımı, Türk Telekom forması giyen 1,96 metre boyundaki 27 yaşındaki oyun kurucu James Palmer Jr.’ı kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Palmer Jr. ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Geçen sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Palmer Jr., maç başına 15 sayı, 3 ribaunt, 3,1 asist ve 14,1 verimlilik puanı ortalamalarıyla oynamıştı.

Galatasaray Kulübü, yaptığı açıklamada James Palmer Jr.’ı kadrosuna kattığı için memnuniyetlerini dile getirdi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “James Palmer Jr.’a, Galatasaray ailesine ‘hoş geldin’ diyor, yeni forması parçalı ile başarılarla dolu bir yıl diliyoruz.” şeklinde ifadeler yer aldı. Transferin ardından Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonda başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin önemli ekiplerinden biri olan Galatasaray, James Palmer Jr.’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapacak olan Palmer Jr.’ın takıma katkı sağlaması ve başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor. Galatasaray Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi transferde aktif rol alarak ligde iddialı bir konumda olmayı hedefliyor.

James Palmer Jr., Türk Telekom formasıyla geçen sezon başarılı bir performans sergilemişti. 15 sayı, 3 ribaunt, 3,1 asist ve 14,1 verimlilik puanı ortalamalarıyla oynayan Palmer Jr., Galatasaray formasıyla da aynı performansı sergilemeyi hedefliyor. Taraftarlar, yeni transferin takıma katkı sağlayacağına inanırken, Galatasaray yönetimi de transferden memnuniyet duyduklarını belirtti.

James Palmer Jr.’ın Galatasaray’a transferi, Türk basketbolseverler tarafından da büyük ilgi gördü. Basketbolseverler, Palmer Jr.’ın Galatasaray formasıyla ne kadar başarılı olacağını heyecanla beklerken, yeni sezon öncesinde takıma yapılan transferlerle ilgili olumlu yorumlar yapmaya devam ediyorlar. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, James Palmer Jr. transferiyle güçlü bir kadro oluşturma yolunda önemli adımlar atmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Oyun Kurucu James Palmer Jr.’ı Transfer Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin