1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: “Yapılan algılar yıpratıyor, gerçeklerin üstü kapatılmaya çalışılıyor”

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: “Yapılan algılar yıpratıyor, gerçeklerin üstü kapatılmaya çalışılıyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Florya’da basın mensuplarının karşısına çıkarak kulüp hakkında oluşan olumsuz algıları ve transfer süreçlerini değerlendirdi. Ergün, kulübe yönelik yapılan yıpratma politikalarına dikkat çekerek gerçeklerin perde arkasında tutulduğunu belirtti. İlk 11’den hiçbir oyuncunun kaybedilmediğini ve teknik heyet raporları doğrultusunda transferlerin yapıldığını vurgulayan Ergün, Galatasaray’ın hedefinin yine şampiyonluk olduğunu ve 2025’te 25. şampiyonluk için mücadele edeceklerini açıkladı. Şampiyonlar Ligi playoff maçının da önemine değinen Ergün, kulübünü geri çekmek isteyen algılarla uğraştıklarını ifade etti.

Transfer sürecine de değinen Ergün, transferin bilinen bir organizasyon olduğunu ve yıllardır bu şekilde yapıldığını belirtti. Görevini yerine getirmeye çalıştığını vurgulayan Ergün, transferin maç analizleri ve scouting departmanı tarafından oluşturulan raporlar doğrultusunda gerçekleştirildiğini söyledi. Ergün, kulübündeki transfer kararını tek başına alamayacağını ve her transferin geniş bir heyet tarafından görüşüldüğünü açıkladı.

Ergün, Zaha’nın ayrılma talebinin olduğunu ve sürecin devam ettiğini açıkladı. Sofyan Amrabat transferindeki iddiaları da yanıtlayan Ergün, yanıltıcı bilgilerin gerçeklerle örtüştürülmeye çalışıldığını belirtti. Kulübün hedefinin Galatasaray ve şampiyonluk olduğunu vurgulayan Ergün, kulübe yapılan saldırıların zarar verici olduğunu ifade etti.

Transfer sürecinde yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Ergün, Derrick Köhn ile ilgili bir teklifin geldiğini ancak oyuncunun tercihinin teklifi değerlendirmemek olduğunu belirtti. Kerem Aktürkoğlu’nun yurt dışında kariyerine devam etme konusunda istekli olduğunu açıklayan Ergün, Kerem’in gitmek istemesi durumunda uygun teklifler değerlendirilebileceğini söyledi.

Son olarak Ergün, kulübün transfer sürecinde üzerine düşeni yapacağını ve daha kolay değerlendirilebilecek fırsatların doğacağını belirtti. Avrupa’da anormal bir transfer trafiği olmadığını ve taleplerin yüksek olduğunu söyleyen Ergün, gelecek süreçte takviyeler yapacaklarını ve daha hızlı aksiyon alabileceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün: “Yapılan algılar yıpratıyor, gerçeklerin üstü kapatılmaya çalışılıyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin