1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Hatayspor’u Mağlup Ederek Yeni Sezonu Açtı – Teknik Direktörden Açıklamalar!

Galatasaray, Hatayspor’u Mağlup Ederek Yeni Sezonu Açtı – Teknik Direktörden Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Süper Lig’in 2024-2025 sezonunu açılış maçında Hatayspor’u ağırladı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak üç puanın sahibi oldu. Maçta geriye düşen sarı kırmızılı ekip, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi’nin golleriyle galibiyete ulaştı. Teknik direktör Okan Buruk, maç sonrasında yaptığı açıklamada takımının performansını değerlendirdi.

Okan Buruk, beIN SPORTS’a yaptığı açıklamada Hatayspor’u ve teknik ekibini tebrik ederek, oyuncularından genel olarak memnun olduğunu belirtti. İlk yarıda gol atamamalarına rağmen maç boyunca rakibe çok fazla pozisyon vermediklerini vurgulayan Buruk, taraftarın büyük desteğine dikkat çekti. Galibiyete emek veren herkese teşekkür eden Buruk, takımın performansından ve taraftarın desteğinden memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca, dışarıdan Galatasaray’ı karıştırmaya çalışan kesimlere de gönderme yaparak gerçek Galatasaray taraftarının takıma olan desteğini vurguladı.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu belirten Buruk, maç boyunca takımın mücadelesinden ve direncinden övgüyle bahsetti. İlk yarıda gol atamamalarına rağmen rakibe pozisyon vermemenin önemine değinen Buruk, takımının değişiklik yapma yeteneğine de vurgu yaptı. Michy Batshuayi’nin son dakika golleriyle takımına galibiyeti getirmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden Buruk, oyuncularının gösterdiği performanstan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Maçın ardından taraftarın coşkusunu da vurgulayan Buruk, Galatasaray camiasının birlik ve beraberlik içinde takımlarına destek verdiğini belirtti. Oyuncularının karşılaşmadan aldığı galibiyetle moralli olduklarını ifade eden Buruk, gelecek maçlara hazırlanacaklarını belirtti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un yaptığı açıklamalar, takımın birlik ve beraberlik içindeki performansının önemini vurgulayarak taraftarlarıyla birlikte başarılı sonuçlar almaya devam etmeyi hedeflediklerini gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Hatayspor’u Mağlup Ederek Yeni Sezonu Açtı – Teknik Direktörden Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin