1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Hazırlık Maçında Parma’ya 2-0 Yenildi!

Galatasaray, Hazırlık Maçında Parma’ya 2-0 Yenildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya’nın Steiermark eyaletindeki Irdning kasabasında düzenlenen “Summer Series Upper Austria” turnuvası kapsamında Parma ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında Galatasaray birçok gol pozisyonuna rağmen skor üretemedi ve Parma, Hernani Azevedo’nun golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıya yedek oyuncularla başlayan Galatasaray, Parma’nın kritik gollerine engel olamayarak maçı 2-0 kaybetti.

Teknik direktör Okan Buruk, oyuncu değişiklikleri yaparak sahaya farklı isimler sürdü ancak takımın skoru değiştirmesi mümkün olmadı. Galatasaray’ın yeni transferi Elias Jelert, maç kadrosunda yer almasına rağmen sahaya girmedi. Maç sonunda Galatasaraylı futbolcular, formalarını taraftara hediye etti ancak birçok Parmalı oyuncu da Galatasaraylı futbolcuların formalarını istedi.

Galatasaray, hazırlık döneminde 5 maç yaparken 2 galibiyet elde etti. Avusturya kampı süresince iki etap halinde çalışan ekip, LASK ve Fortuna Düsseldorf’a karşı mağlup olurken Trencin ve Lecce’yi yenmeyi başardı. Parma maçıyla kampı tamamlayan Galatasaray, İstanbul’a dönerek TFF Süper Kupa maçı için hazırlıklara başlayacak.

Parma’ya karşı alınan mağlubiyetin ardından Galatasaray, Avusturya kampını sonlandırdı. İstanbul’a dönecek olan takım, kısa bir iznin ardından Beşiktaş ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçı için çalışmalara başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Hazırlık Maçında Parma’ya 2-0 Yenildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin