1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev derbiyi Arda Kardeşler yönetecek!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev derbiyi Arda Kardeşler yönetecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 37. haftasında lider Galatasaray ile ikinci sıradaki Fenerbahçe arasında oynanacak kritik maç, ligde sezonun en önemli karşılaşmalarından biri olacak. Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde sezonun son 2 haftasına 99 puanla lider girmişken, Fenerbahçe ise İsmail Kartal’ın çalıştırdığı takımıyla 93 puanla ikinci sıradaydı. Bu önemli maç, 19 Mayıs Pazar akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Maçın yönetimi için Türkiye Futbol Federasyonu’nun Dijital Atama Yöntemi ile hakem Arda Kardeşler’in seçilmesi resmi olarak açıklandı. Kardeşler, bu önemli derbiyi yönetecek ve maçın hakemi olarak sahada olacak. Süper Lig’in 37. haftasında yapılacak diğer maçlarda ise şu hakemler görev alacak:

– 17 Mayıs’ta İstanbulspor – Sivasspor maçını Ömer Faruk Turtay yönetecek.
– Aynı gün Antalyaspor – Adana Demirspor maçında ise Turgut Doman düdük çalacak.
– 18 Mayıs Cumartesi günü Beşiktaş – Hatayspor maçında Cihan Aydın, Ankaragücü – Pendikspor maçında Volkan Bayarslan, Rizespor – Kasımpaşa maçında Burak Pakkan, Samsunspor – Alanyaspor maçında Mert Güzenge, Gaziantep FK – Fatih Karagümrük maçında Zorbay Küçük, Başakşehir – Trabzonspor maçında Tugay Kaan Numanoğlu, Kayserispor – Konyaspor maçında Halil Umut Meler görev alacak.

Son olarak, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe maçı, Süper Lig’in 37. haftasının en çok beklenen karşılaşmalarından biri olacak. Bu kritik mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek ve tüm gözler bu maça çevrilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev derbiyi Arda Kardeşler yönetecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin