1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, 2’inci haftada Konyaspor ile oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına devam ediyor. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki ekip, dinamik ısınma ile başladı. Antrenman, üç grup halinde yapılan 8’e 2 pas çalışması ile devam etti ve taktik çalışmayla sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 10.30’da yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Galatasaray, Süper Lig’in 2’inci haftasında Konyaspor ile karşılaşacak. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda takım, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınma ile başladı. Antrenman, üç grup halinde yapılan 8’e 2 pas çalışmasıyla sürdü. Taktik çalışma ile sona eren antrenmanın ardından takım, yarın saat 10.30’da yapacakları antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam ediyor. Bugün gerçekleştirilen antrenmanda Okan Buruk yönetiminde ekip, dinamik ısınma ile başladı. 8’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Sarı-kırmızılılar, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını sürdürecekler.

Konyaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına devam eden Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenman yaptı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenman, dinamik ısınmayla başladı ve 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Taktik çalışma ile sona eren antrenmanın ardından ekip, yarınki antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Süper Lig’in 2’nci haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, antrenmanlarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ekip, dinamik ısınmayla başladı ve ardından 8’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Taktik çalışmayla antrenman sona erdi ve takım, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin