1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Süper Lig’in 38. haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Takım, maç öncesi hazırlıklarını sürdürmek için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenman yaptı. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenman, dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla başladı. 3 grupta gerçekleştirilen 8’e 2 pas çalışmasının ardından taktiksel çalışmalar yapıldı. Antrenman, savunma ve hücum üzerine yapılan çalışmalarla son buldu.

Galatasaray, yarın yapılacak olan antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Takım, son hafta öncesi maçın önemini ve ciddiyetini koruyarak çalışmalarına devam ediyor. Teknik ekip, oyuncuları maçın zorluğuna ve rakibin gücüne göre motive ederek maç öncesi tüm detayları üzerinde duruyor. Galatasaray, ligi en iyi şekilde tamamlayarak taraftarına güzel bir sonuçla veda etmek istiyor.

İHA’nın haberine göre, Galatasaray’ın maç öncesi hazırlıkları hakkında bilgi verildi. Takımın antrenman programı ve yapılan çalışmalar konusunda detaylı bilgiler paylaşılırken, Konyaspor maçı öncesinde takımın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Taraftarlar ise son haçta Galatasaray’ı destekleyerek takıma moral verme amacındalar.

Galatasaray’ın Süper Lig’in 38. haftasında Konyaspor deplasmanında sahaya galibiyet parolasıyla çıkması bekleniyor. Takımın antrenmanda gösterdiği performans, maç öncesinde umut verici olarak nitelendiriliyor. Galatasaray, Konyaspor karşısında alacağı galibiyetle sezonu pozitif bir şekilde kapatmayı hedefliyor. Takımın taraftar desteğiyle sahada olacağı maçta, galibiyet için önemli bir mücadele sergilemesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin