1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda Devirdi! Son Şampiyon 2’de 2 Yaptı!

Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda Devirdi! Son Şampiyon 2’de 2 Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun heyecanı devam ediyor. Ligin ikinci haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Ali Çamdalı’nın çalıştırdığı Konyaspor ile Okan Buruk’un yönettiği Galatasaray arasındaki mücadeleyi hakem Direnç Tonusluoğlu yönetti ve karşılaşma Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleşti. Maç 2-1’lik Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi ve Galatasaray, sezonun ilk 2 maçını da galibiyetle tamamlayarak 6 puana ulaştı.

İlk yarıda Galatasaray, 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle öne geçti. Karşılaşmanın 45. dakikasında Konyaspor, Oğulcan Ülgün’ün golüyle skoru 1-1’e getirerek ilk yarıyı eşitlikle tamamladı. İkinci yarıda ise Barış Alper Yılmaz’ın 59. dakikada attığı golle Galatasaray bir kez daha öne geçti. Mauro Icardi’nin 76. dakikada kaydettiği gol VAR incelemesi sonucu iptal edildi ve maç 2-1 Galatasaray’ın üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray, ligdeki 3. hafta maçını oynamayacak çünkü TFF’nin Avrupa kupalarında Play-Off oynayacak takımlara verdiği karar doğrultusunda Galatasaray’ın Gaziantep FK ile oynayacağı mücadele ertelendi. Galatasaray’ın bir sonraki maçı ise 21 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Young Boys deplasmanında olacak.

Konyaspor ise ligdeki 3. hafta mücadelesinde 24 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Bodrum FK ile karşılaşacak. Maç öncesinde Galatasaray’da sol bek Derrick Köhn, sağlık sorunu nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Derrick Köhn’ün yerine Fransız futbolcu Leo Dubois görev yaptı. Ayrıca, Galatasaray’ın Kopenhag’dan transfer ettiği sağ bek Elias Jelert, Konyaspor maçında sarı-kırmızılı formayla ilk kez sahaya çıktı. Ayrıca Brezilyalı yıldız Gabriel Sara da Galatasaray formasıyla ilk kez 11’de şans buldu.

Maçın sonucu 2-1 Galatasaray’ın üstünlüğüyle sona erdi ve Galatasaray yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. Maç boyunca yaşanan önemli anlar, gol pozisyonları ve oyuncu değişiklikleri canlı olarak anlatıldı. Maçın son dakikalarında başka gol olmayarak Galatasaray, deplasmanda galip gelerek 6 puana ulaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda Devirdi! Son Şampiyon 2’de 2 Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin