1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Kulübü, Göztepe-Fenerbahçe Maçındaki Olaylar Hakkında Çarpıcı Açıklama Yaptı!

Galatasaray Kulübü, Göztepe-Fenerbahçe Maçındaki Olaylar Hakkında Çarpıcı Açıklama Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kulübü, Süper Lig maçında Göztepe ile Fenerbahçe arasında yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yayınladı. Maçta Göztepe, Fenerbahçe’yi 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Ancak maçın ikinci yarısında tansiyon yüksek seyretti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a tribündeki taraftarların yanına giderek yabancı maddelerin atılmasıyla ilgili olaylar yaşandı. Bu durumun nedeninin tribüne girmeyen bazı Fenerbahçeli taraftarlar olabileceği vurgulandı. Maçın ikinci yarısının başlamasının ardından Koç’a Fatih Özkan tarafından yapılan bir darbe sonucu düştüğü bildirildi. Koç daha sonra protokol tribününe gitti ve müsabaka bir süre duraksadı.

Galatasaray Kulübü, yaşanan olaylar sonrasında kendi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kulüp, iki kulüp ve tüm spor camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayların Türk futbolunu kaosa sürükleyerek toplumsal huzuru bozma eğiliminin bir devamı olduğunu belirtti. Ayrıca son dönemde yaşanan benzer olaylara atıfta bulunarak, olayların tesadüfi olmadığını ve uyarı yapıldığını vurguladı. Geçmişte yaşanan olaylara tepki verilmediği takdirde, gelecekte benzer olayların yaşanmasının kaçınılmaz olduğu üzerinde duruldu.

Galatasaray Spor Kulübü, sahada yaşanan şiddet olaylarına karşı olduklarını ve şiddete karışan kişilerin Türk futbolundan uzaklaştırılması gerektiğini belirtti. FIFA kokartlı hakemlere yönelik saldırılar, şiddeti teşvik eden kişilerin tespit edilmesi ve yasal yaptırımların uygulanması gerektiğine dikkat çekildi. Kulüp, şiddeti teşvik eden herkesin engellenmesi gerektiğini ve Türk futbolunda şiddete karşı sıfır tolerans politikasının benimsenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, hukuki tedbirlerin hemen alınması ve şiddetin her türlüsüne karşı mücadele etmek için çaba göstereceklerini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Kulübü, Göztepe-Fenerbahçe Maçındaki Olaylar Hakkında Çarpıcı Açıklama Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin