1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Kulübünde Usulsüzlük İddiaları Divan Kurulunda!

Galatasaray Kulübünde Usulsüzlük İddiaları Divan Kurulunda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kulübü, özellikle sezonluk kombine bilet satışı ve devir işlemleri konusunda iddia edilen usulsüzlükler nedeniyle olağanüstü divan kurulu toplantısı düzenledi. Toplantı, RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi ve Aykutalp Derkan başkanlığında yapıldı. Toplantıya kulüp başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Metin Öztürk ve yönetim ile divan kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, iddia edilen usulsüzlükler ele alınıp yönetim kurulunun aldığı tedbirler hakkında divan kuruluna bilgi verildi.

Özellikle sezonluk kombine biletlerde meydana geldiği iddia edilen usulsüzlük olayları, Galatasaray Kulübü’nün divan kurulu toplantısında masaya yatırıldı. Toplantı, RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi ve kulüp başkanı Dursun Özbek ile ikinci başkan Metin Öztürk’ün yanı sıra yönetim ve divan kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda yapılan tartışmaların ardından, yönetim kurulu tarafından alınan tedbirler hakkında divan kuruluna detaylı bilgi sunuldu.

Galatasaray Kulübü, sezonluk kombine bilet satış ve devir işlemleri konusunda iddia edilen usulsüzlükleri ele almak amacıyla olağanüstü bir divan kurulu toplantısı düzenledi. Toplantı, Aykutalp Derkan başkanlığında gerçekleştirildi ve kulüp başkanı Dursun Özbek ile ikinci başkan Metin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile divan kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, sezonluk kombine biletlerde yaşanan usulsüzlük olayları ele alındı ve yönetim kurulunun aldığı tedbirler hakkında divan kuruluna detaylı bilgi verildi.

Olağanüstü divan kurulu toplantısı, Galatasaray Kulübü’nde sezonluk kombine bilet satışı ve devir işlemleriyle ilgili iddia edilen usulsüzlükleri ele almaya odaklandı. Toplantı, Aykutalp Derkan yönetiminde gerçekleştirildi ve kulüp başkanı Dursun Özbek ile ikinci başkan Metin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, iddia edilen usulsüzlük olayları masaya yatırıldı ve yönetim kurulunun aldığı tedbirler hakkında divan kuruluna detaylı bilgi sunuldu.

Galatasaray Kulübü, sezonluk kombine bilet satışı ve devir işlemleri konusunda yaşanan iddia edilen usulsüzlükler hakkında olağanüstü divan kurulu toplantısı düzenledi. Toplantı, Aykutalp Derkan başkanlığında RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi ve kulüp başkanı Dursun Özbek ile ikinci başkan Metin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile divan kurulu üyeleri toplantıya katıldı. Toplantıda, sezonluk kombine bilet usulsüzlükleri konusunda tartışmalar yaşandı ve yönetim kurulunun aldığı tedbirler divan kuruluna detaylı bir şekilde aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Kulübünde Usulsüzlük İddiaları Divan Kurulunda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin