1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Lecce’yi 2-1 mağlup etti: İşte maçın detayları!

Galatasaray, Lecce’yi 2-1 mağlup etti: İşte maçın detayları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A takımlarından Lecce ile karşılaştı ve mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Maça Fernando Muslera, Leo Dubois, Metehan Baltacı, Victor Nelsson, Derrick Köhn, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Michy Batshuayi ilk 11’i ile başlayan Sarı-kırmızılılar 10. dakikada Ziyech’in golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 2-0’lık üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıda teknik direktör Okan Buruk, Mauro Icardi, Berkan Kutlu, Yusuf Demir, Sergio Oliveira, Halil Dervişoğlu, Eyüp Aydın, Ali Yeşilyurt, Efe Akman ve Gökdeniz Gürpüz gibi oyunculara şans verdi. Lecce’nin 85. dakikada bulduğu golle skoru 2-1’e getirmesine rağmen Galatasaray maçı kazanmayı başardı. Mauro Icardi’nin forma giydiği maçta, oyuna girdikten sonra kaptanlık pazubendini takması dikkat çekti.

Teknik direktör Okan Buruk, maçta 4-4-2 oyun formasyonunu deneyerek farklı bir taktik denemesi yaparken, Batshuayi ve Icardi’yi birlikte oynatmayı tercih etti. Bu maçla birlikte Icardi’nin eksiklik nedeniyle oynamadığı Avusturya kampındaki hazırlık maçlarında süre alması Galatasaray taraftarlarını sevindirdi.

Galatasaray’ın hazırlık maçı galibiyeti, yeni sezon öncesi moralleri yükseltirken takımın form grafiğinde olumlu bir ivme olduğu gözlemlendi. Özellikle Ziyech, Zaha ve Icardi gibi önemli transferlerin uyum sağlaması ve gol yollarındaki etkili performansları, taraftarları umutlandırdı.

Maç sonrasında teknik direktör Okan Buruk, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtirken, takımın hala eksiklerinin olduğunu ve çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi. Galatasaray’ın Avusturya kampındaki hazırlık maçları, yeni sezon öncesi takımın güçlü yönlerini ve geliştirilmesi gereken noktalarını ortaya koyması açısından önemli bir fırsat oldu. Taraftarlar, yeni sezon öncesinde takımlarının form durumu ve performansı hakkında umutlu bir bekleyiş içindeler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Lecce’yi 2-1 mağlup etti: İşte maçın detayları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin