1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Sivasspor’u Ağır Bir Darbeyle Salladı: Maç Detayları İçin Tıklayın!

Galatasaray, Sivasspor’u Ağır Bir Darbeyle Salladı: Maç Detayları İçin Tıklayın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 35. haftasında lider Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Sivasspor’u konuk etti. Karşılaşma saat 19.00’da başladı ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Hakem Arda Kardeşler yönetimindeki maçta Galatasaray, Sivasspor’u ağırlıyordu.

Galatasaray, maça hızlı başladı ve 11. dakikada Hakim Ziyech’in golüyle 1-0 öne geçti. Ziyech, Barış Alper Yılmaz’ın pasında ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. İlk yarının sonunda ise Galatasaray, Mertens’in golüyle skoru 2-0 yaptı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Galatasaray, 54. dakikada Caner’in golüyle farkı 3’e çıkardı. Ancak Sivasspor, 59. dakikada Icardi’nin golüyle farkı azalttı ve skoru 3-1 yaptı. Galatasaray, 60. dakikada Ziyech’in attığı golle durumu 4-1 yaptı ve maçı rahat bir şekilde kazandı.

Galatasaray, bu galibiyetle liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde lider olan Galatasaray, ligde geride kalan maçlarda 93 puan topladı.

Sivasspor ise 48 puanla 9. sırada yer aldı. Maçta her iki takımın da istekli oyunu ve gol pozisyonları dikkat çekiciydi. Ancak Galatasaray, etkili hücumu ve başarılı oyunuyla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Maçın ilk 11’leri ise şu şekildeydi: Galatasaray’da Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi forma giyerken; Sivasspor’da ise Ali Şaşal, Murat Paluli, Poungouras, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, İbrahim Akdağ, Bartuğ, Fode Koita ve Rey Manaj ilk 11’de yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Sivasspor’u Ağır Bir Darbeyle Salladı: Maç Detayları İçin Tıklayın!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin