1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Oyuncuların Kollarını Bağlamamız Gerekecek!”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Oyuncuların Kollarını Bağlamamız Gerekecek!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys’a karşı mücadele etti. Maçtan 3-2 mağlup ayrılan Sarı-Kırmızılı takım, 90 dakika boyunca zorlu bir mücadele sergiledi. Young Boys’un gollerini Joel Monteiro ve Filip Ugrinic penaltıdan kaydetti. Galatasaray ise Michy Batshuayi’nin attığı gollerle cevap verdi.

Maç sonrasında cezası sebebiyle tribünden takip eden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu. Erken bir gol yediklerini ve morallerinin bozulduğunu belirten Buruk, ikinci yarıda takımının performansından memnun olduğunu dile getirdi. Ancak hakem kararlarına ve penaltıya verilen karara sert tepki gösterdi. Buruk, oyuncuların kollarını bağlayarak antrenman yapacaklarını ifade etti.

Okan Buruk ayrıca, Nando Muslera’nın sakatlığı ve önümüzdeki maçlar için kadro planlaması hakkında bilgi verdi. Muslera’nın ikinci maça yetişeceğini düşündüğünü ve savunmada değişiklikler yapacaklarını belirtti. Azeri hakem atamaları konusunda da eleştirilerde bulunan Buruk, hakem performansının şampiyonlar ligine layık olmadığını dile getirdi.

Tribünden takımına iletişim kurduğunu ve saha kenarında bulunan ekibin gereken taktik ve talimatları verdiğini ifade eden Buruk, takımına güvendiğini ve bir sonraki maçta daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını belirtti. İsviçre takımlarıyla karşılaşmalarında ne kadar güçlü olduklarını hatırlatan Buruk, taraftarlarından destek istedi.

Maçta yaşanan şanssızlıklara rağmen takımının potansiyeline inandığını söyleyen Buruk, hakem yönetimini eleştirdi ve daha iyi bir hakem performansı beklediklerini dile getirdi. Kötü yönetilen maça rağmen, takımının gücüne olan inancını vurgulayan Buruk, Şampiyonlar Ligi’ne girmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Rövanş maçında daha iyi bir futbol sergileyerek turu geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Oyuncuların Kollarını Bağlamamız Gerekecek!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin