1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Süper Kupa’yı Müzemize Götürmek İstiyoruz”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Süper Kupa’yı Müzemize Götürmek İstiyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, hazırlık maçında İtalyan ekibi Parma’ya 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buruk, takımın amacının bütün oyuncuları hazırlamak olduğunu ve sonuca çok fazla takılmadıklarını belirtti. Kampta milli oyuncuların katılımından ve yeni transfer Elias Jelert’in performansından da bahseden Buruk, gelecek sezon için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Eskişehirspor’dan transfer ettikleri Nelsson’un Galatasaray’a faydalı olacağını düşünen Buruk, takımın sağ bek açığını kapatmayı umduklarını dile getirdi.

Buruk, transfer dönemini geride bırakarak lige odaklanmaları gerektiğini söyledi. Süper Lig’de şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Buruk, “Süper Kupa’yı müzemize götürmek istiyoruz” dedi. Beşiktaş ile oynayacakları maç hakkında konuşan Buruk, her iki takımın da henüz tam olarak hazır olmadığını ancak kendi oyunlarını oynamaya çalışacaklarını ifade etti. Gençlerbirliği ile oynanan hazırlık maçından da bahseden Buruk, rakiplerinin kaliteli bir takım olduğunu ve iyi bir teknik direktörleri bulunduğunu dile getirdi. Galatasaray’ın mücadeleyi kazanarak kupa müzesine götürmeyi hedeflediklerini söyleyen Buruk, takımın motivasyonunun yüksek olduğunu belirtti.

Oturmuş bir kadroya sahip olduklarını ve bu kadroyu korumak istediklerini söyleyen Buruk, orta sahaya yapacakları iki transfer hakkında da konuştu. Şampiyonlar Ligi ve lige daha yukarı taşıyacak bir orta saha oyuncusu arayışında olduklarını ifade eden Buruk, ilerleyen günlerde takımın ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebileceklerini belirtti. Buruk, transfer dönemindeki aciliyetlerinin olmadığını ancak eksiklik hissettiklerinde yeni transferler yapabileceklerini dile getirdi.

Okan Buruk, takımın genel performansından memnun olduğunu ve hazırlık maçlarının ana amacının oyuncuları formda tutmak olduğunu belirtti. Sıcak hava koşullarının oyuncuları etkilediğini söyleyen Buruk, takımın sürekli olarak gelişim gösterdiğini ve sezon öncesi çalışmaların iyi gittiğini ifade etti. Overall, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının gelecek sezon için hedeflerinin yüksek olduğunu ve taraftarların desteğiyle başarılı olacaklarına inandığını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Süper Kupa’yı Müzemize Götürmek İstiyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin