1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Galatasaray ve Hatayspor Karşılaşması! İşte İlk 11’ler ve Sezon Öncesi Değerlendirme

Galatasaray ve Hatayspor Karşılaşması! İşte İlk 11’ler ve Sezon Öncesi Değerlendirme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen sezon Süper Lig’i 102 puanla rekor kırarak şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni sezona üst üste 3, toplamda da 25. kez şampiyonluk için mücadele ediyor. Hatayspor ise 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen takımlardan biri oldu. Geçen sezon maçlarını Hatay dışında oynamak zorunda kalan takım, sezonu 41 puanla 15. sırada tamamladı. Galatasaray ile Hatayspor arasındaki ilk karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

Galatasaray’ın sahaya çıkan 11’i şu şekildeydi: Muslera, Dubois, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Kerem, Lucas Torreira, Hakim Ziyech, Mertens, Barış Alper, Icardi. Hatayspor’un ise ilk 11’i şu şekildeydi: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Burak, Cemali, Massanga, Lamine, Rui Pedro, Funsho, Joelson, Carlos. Galatasaray, yeni sezon öncesinde yaptığı 6 hazırlık maçından 4’ünü kaybederken, 2 tanesini kazandı.

Galatasaray’ın hazırlık kampı programı 3 Temmuz’da İstanbul’da başladı ve takım Avusturya’ya giderek burada çalışmalarını sürdürdü. İlk etap kampında LASK’ı 3-2 mağlup eden Galatasaray, Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenilerek zorlu bir hazırlık süreci geçirdi. Ardından Trencin’i 4-1 mağlup eden ekip, İstanbul’a dönüp 2 günlük iznin ardından Liezen’deki ikinci etap kampına gitti. Bu kamp sırasında Lecce’yi 2-1 yenen Galatasaray, Parma’ya 2-0 yenildi.

Galatasaray, Türk Telekom Süper Kupa maçında Beşiktaş’a 5-0 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yaptı. Toplamda 10 gol atan ancak kalesinde 17 gol gören Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarını tamamladı ve Hatayspor karşısında ilk maçına çıktı. İki takım arasındaki mücadele 0-0 berabere sonuçlandı. Galatasaray, şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda taraftarlarına umut vermek için mücadelesine devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray ve Hatayspor Karşılaşması! İşte İlk 11’ler ve Sezon Öncesi Değerlendirme
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin