1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Wilfried Zaha’yı 3 Milyon Euro Karşılığında Lyon’a Kiraladı!

Galatasaray, Wilfried Zaha’yı 3 Milyon Euro Karşılığında Lyon’a Kiraladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, yıldız futbolcusu Wilfried Zaha’yı 3 milyon euro karşılığında 1 sezonluğuna Fransız ekibi Lyon’a kiraladı. Transfer döneminin son günlerinde yaşanan bu gelişmeyle Galatasaray, sol bek oyuncusu Derrick Köhn’ü Werder Bremen’e kiralarken Zaha da Fransa’nın Lyon takımına kiralandı. Lyon kulübü, Zaha’yı kiralamak için Galatasaray’a 3 milyon euro ödeme yapacak.

Galatasaray, Zaha’nın ayrılığını resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Zaha’nın Olympique Lyonnais SASU ile 1 yıllığına geçici transfer anlaşması yapıldığı ve Lyon’un Galatasaray’a 3 milyon euro ödeyeceği belirtildi. Zaha’nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Hücum oyuncusu Zaha, Galatasaray formasıyla toplamda 43 maça çıkarken 10 gol atıp 5 asist yapma başarısı gösterdi. Fildişi Sahilli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 11 milyon euro olarak belirlendi.

Wilfried Zaha’nın uzun süredir transfer söylentileriyle gündemde olduğu biliniyordu ve sonunda Galatasaray, Zaha’nın sezonluk kiralık transferi konusunda Lyon ile anlaşma sağladı. Galatasaray yönetimi, Zaha’nın Lyon’a kiralanmasından memnuniyet duyduklarını ve oyuncuya başarılar dilediklerini belirtti.

Zaha’nın Galatasaray’dan ayrılışıyla birlikte Galatasaray, kadroda değişiklikler yaparak yeni sezona hazırlanma sürecine girdi. Galatasaray, Zaha’nın ayrılığı sonrasında takımın hücum hattını güçlendirmek adına yeni transfere yönelebilir.

Lyon tarafından yapılan transfer anlaşmasıyla birlikte Wilfried Zaha, önümüzdeki sezon Fransa Ligue 1’de forma giyecek. Zaha’nın performansı ve katkısıyla Galatasaray taraftarları tarafından sevildiği ve takdir edildiği biliniyor. Lyon’un Zaha’yı transfer etmek için Galatasaray’a ödeme yapacak olması, Galatasaray kulübüne mali anlamda da katkı sağlayacak.

Wilfried Zaha’nın Galatasaray’dan ayrılmasıyla birlikte Galatasaray, yeni oyuncuları transfer etme ve takımı yeniden yapılandırma çalışmalarını hızlandıracak. Galatasaray’ın sezon öncesi hazırlıkları devam ederken, Zaha’nın Lyon’da başarılı bir sezon geçirmesi ve Galatasaray’a geri dönüşünde daha güçlü bir performans sergilemesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Wilfried Zaha’yı 3 Milyon Euro Karşılığında Lyon’a Kiraladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin