1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Yeni Sezon Hazırlıklarında Hırslı Futbolcular İle Devam Ediyor!

Galatasaray Yeni Sezon Hazırlıklarında Hırslı Futbolcular İle Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son şampiyon Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Liezen bölgesinde bulunan Irdning kasabasındaki kampında sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmanlar, dinamik ısınma, pas ve top kapma çalışmaları ile başlıyor ve dar alanda topa sahip olma, baskı ve geçiş hücumu üzerine yapılan çalışmalarla devam edip çift kale maçlarla son buluyor. Kamp sürecinde oyuncuların hırslı performansı, özellikle Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Yusuf Demir, Yunus Akgün ve Berkan Kutlu’nun mücadelesi dikkat çekiyor.

Kamp, basına açık gerçekleştirilen idmanlarla devam ediyor. Önceki gün İtalyan temsilcisi Lecce ile oynanan hazırlık maçında fazla süre alan oyuncuların katılmadığı antrenmanda, oyuncuların bir bölümü sahada, diğerleri ise kamp otelinde yenilenme çalışmaları yapıyor. Antrenmanlar, oyuncuların hırslı performansları ve büyük eforlarıyla geçiyor. Havaların sıcak olması nedeniyle futbolcuların daha fazla çaba harcadığı antrenmanlarda, genç yeteneklerin performansları öne çıkıyor.

Galatasaray, yarın yapılacak olan antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Ekip, Avusturya kampında çalışmalarını sürdürerek sezon öncesi form tutma ve takım kimyasını güçlendirme hedefinde ilerliyor. Kampta gösterdikleri performansla teknik heyetin ve taraftarların beklentilerini karşılayan futbolcular, yeni sezona hazır bir şekilde girmek için ellerinden geleni yapıyor.

Tüm bu çalışmalar, Galatasaray’ın önümüzdeki sezon lig, kupa ve Avrupa mücadelelerinde iddialı bir performans sergilemesine yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. Kamp döneminin sona ermesinin ardından takım, yeni sezon öncesi hazırlıklarını İstanbul’da da sürdürecek ve hedeflerine ulaşmak için yüksek motivasyonla çalışmalarını sürdürecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Yeni Sezon Hazırlıklarında Hırslı Futbolcular İle Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin