1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. GALATASARAY’E VE EMNİYET MÜDÜRLERİNE DOLANDIRICI ŞOKU! MİLYONLARCA LİRA YOK EDİLDİ!

GALATASARAY’E VE EMNİYET MÜDÜRLERİNE DOLANDIRICI ŞOKU! MİLYONLARCA LİRA YOK EDİLDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Spor Kulübü üyesi ve uluslararası bir lojistik firmasının CEO’su olarak tanınan, sporcuları, emniyet müdürleri, polis memurları ve savcıları dolandıran Murat Ş. hakkında yeni gelişmeler yaşandı. GS’li eski futbolcu Vedat İnceefe’yi de kandıran Murat Ş., İstanbul’da polis ve komiserleri mağdur ettiği için soruşturma başlatıldı. Murat Ş., İzmir’deki bir şirketin personel şefi Halil A.’yı da dolandırdığı için hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Arkadaş ortamında tanıştığı polis memurunu ucuz araç vaadiyle kandıran Murat Ş., toplamda 666 bin 249 TL alarak mağdur etti.

Murat Ş., aynı yöntemi kullanarak Ataşehir’de görevli bir komiserden 1 milyon lira aldı ve emniyet müdürleri ile cumhuriyet savcısından da para aldığı ortaya çıktı. Vedat İnceefe’nin de mağdur olduğu Murat Ş., benzer şekilde İzmir’de bir şirkette çalışan Halil A.’yı da dolandırdı. Murat Ş., Halil A.’yı ucuza araç sağlayabileceği vaadiyle kandırarak 1.5 milyon lirayı alarak Ankara’ya götürdü ve dolandırdı. Ancak mağdurun şikayeti üzerine Murat Ş. hakkında ‘Kişinin Kendisini Kamu Görevlisi veya Bu Kurumlarla İlişkili Olduğunu Söyleyerek Dolandırması’ suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Galatasaraylı futbolcular ve Fatih Terim ile fotoğraflar çekmeye çalışan Murat Ş., emniyet müdürlerini ve polis memurlarını kandırarak milyonlarca lira aldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, polisin şikayeti üzerine soruşturma başlattı ve Murat Ş.’nin olayın İzmir’de de benzer yöntemlerle gerçekleştirdiği tespit edildi. Murat Ş., lüks araçlarla dikkat çekerek güven kazanıyor ve kurbanlarını vaatlerle kandırarak dolandırıyordu. İlerleyen günlerde Murat Ş., İzmir Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Sonuç olarak, Galatasaray Spor Kulübü üyesi ve uluslararası bir lojistik firmasının CEO’su olarak tanıttığı Murat Ş., polis memurları, emniyet müdürleri ve savcıları dolandırarak milyonlarca lira aldı. İstanbul ve İzmir’de birçok kişiyi ağına düşüren Murat Ş., vaatlerle kurbanlarını kandırıp ellerindeki parayı alarak suçlu durumuna düştü. İddianame sonucu hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istenerek, İzmir Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
GALATASARAY’E VE EMNİYET MÜDÜRLERİNE DOLANDIRICI ŞOKU! MİLYONLARCA LİRA YOK EDİLDİ!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin