1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’ın Cicaldau İle İlgili Transfer Gelişmeleri Şaşırttı!

Galatasaray’ın Cicaldau İle İlgili Transfer Gelişmeleri Şaşırttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın son iki sezondur kiralık gönderdiği ve kadroda düşünmediği Alexandru Cicaldau için transfer iddiaları gündemde. Mehmet Topal’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Petrolul Ploieşti’nin Cicaldau’ya ilgisinin olduğu öne sürüldü. Süper Lig’e 3’te 3 ile başlayan Galatasaray, milli araya 9 puanla girmiş ve transfer aktivitesine devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımda kadroda düşünülmeyen Cicaldau için Romanya’dan iki kulübün talip olduğu iddia edildi.

Rumen basınından Pro Sport’un aktardığı habere göre, Cicaldau için Universitatea Craiova ve Mehmet Topal’ın çalıştırdığı Petrolul Ploieşti’nin ilgilendiği belirtildi. Craiova’nın oyuncu için Petrolul’dan daha düşük bir teklif yapmasına rağmen, Cicaldau’nun eski takımına dönmek istediği ifade edildi. Craiova’nın eşit teklifle gelmesi halinde transferde avantajlı duruma geçeceği belirtildi. Galatasaray, 27 yaşındaki Cicaldau’yu 2021 yılında 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Oyuncu, Galatasaray’daki ilk sezonunun ardından Birleşik Arap Emirlikleri takımı Ittihad Kalba ve Süper Lig temsilcisi Konyaspor’da kiralık olarak forma giymişti.

2026 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan hücum oyuncusu, sarı-kırmızılı formayla 41 maça çıkarken 5 gol atma başarısı gösterdi. Cicaldau’nun transfer süreci, kariyerinde yeni bir döneme girmesine neden olabilir. Petrolul Ploieşti’nin oyuncuyu kadrosuna katma şansı da ön plana çıkıyor. Galatasaray’ın bu transferden elde edeceği gelir ve kadro planlaması da önemli bir konu olacak. Sarı-kırmızılı takımın ilerleyen dönemdeki transfer politikası belirlenirken, Cicaldau’nun da geleceği belirsizliğini koruyor. Craiova ve Petrolul’un mücadelesi ise transfer sürecinde belirleyici olabilir. Alexandru Cicaldau’nun kariyerindeki yeni adımların, Türk ve Rumen futbol camiasında yankı uyandırması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Cicaldau İle İlgili Transfer Gelişmeleri Şaşırttı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin