1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’ın Milli Futbolcusu Barış Alper Yılmaz: “Gücüm Biraz Rize’den Kaynaklı…”

Galatasaray’ın Milli Futbolcusu Barış Alper Yılmaz: “Gücüm Biraz Rize’den Kaynaklı…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın milli futbolcusu olan Barış Alper Yılmaz, vücudundaki formunun sırlarını paylaştı. 2023-2024 sezonunda Süper Lig’i 102 puanla tamamlayarak şampiyon olan Galatasaray’ın önemli isimlerinden biri olan Barış Alper, 55 maçta 7 gol ve 12 asistlik performansıyla dikkat çekti. Milli futbolcu, A Milli Takım’ın Polonya karşılaşması öncesinde TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. “İlk Avrupa Şampiyonası deneyimim olacak inşallah” diyen Barış Alper, seçilmesi halinde büyük bir heyecan yaşayacağını ifade etti.

Barış Alper, Okan Buruk’a teşekkür ederek bu sezonki performansının arkasına yatan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çok fazla maç oynadığını ve bunun sayesinde gelişim gösterdiğini vurgulayan futbolcu, fiziğine ve mental sağlığına önem verdiğini söyledi. Transfer işlerine odaklanmayan genç oyuncu, sadece futboluna odaklandığını ve menajerinin gereken işlemleri hallettiğini belirtti.

Beslenme düzenine de değinen Barış Alper, protein ve karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme şekli izlediğini ve bu sayede vücut yapısını koruduğunu ifade etti. “Gücüm biraz Rize’den kaynaklı… Babam da iri yarı bir adam” diyen futbolcu, çalışmalarında disiplinli ve motive olmuş bir şekilde ilerlediğini belirtti. Mevkisine sadık kalmayan ve hocalarının istediği pozisyonda oynamaya hazır olan Barış Alper, milli formada da mücadele etmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu dile getirdi.

Başarısını iyi oyuncularla oynamasına ve rekabet ortamında bulunmasına bağlayan genç futbolcu, Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel ile rekabet içinde olduklarını belirtti. Hayallerinin yurt dışında oynamak olduğunu söyleyen Barış Alper, idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu ve onu örnek alarak kariyerine yön verdiğini ifade etti. Premier Lig’i izlemeyi çok sevdiğini ve her maç öncesi analizler yaptıklarını belirten futbolcu, Alphonso Davies’in oyununu da örnek aldıklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Milli Futbolcusu Barış Alper Yılmaz: “Gücüm Biraz Rize’den Kaynaklı…”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin