1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’ın Olağan Seçimli Genel Kurulu 18 Mayıs’ta! Son Dakika Detayları Burada!

Galatasaray’ın Olağan Seçimli Genel Kurulu 18 Mayıs’ta! Son Dakika Detayları Burada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Spor Kulübü’nün olağan seçimli genel kurulu 18 Mayıs’ta yapılacak. Eğer yeterli çoğunluk sağlanamazsa, ikinci toplantı 25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Sarı-kırmızılılar, genel kurul toplantısının Galatasaray Lisesi’nde saat 10.00’da düzenleneceğini açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kulübün tüzüğü gereği olağan seçimli genel kurulun tarihleri belirlendi.

Galatasaray Kulübü, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirileceğini duyurdu. Toplantı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. Ancak, yeterli çoğunluk sağlanamazsa, ikinci toplantı 25 Mayıs Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kararın Yönetim Kurulu Toplantısı ve tüzük gereği alındığı belirtildi.

Galatasaray’da başkanlık için tek adayın olduğu belirtildi. Mevcut başkan Dursun Özbek, seçime tek aday olarak girecek. Yani, şu anda başkanlık için başka bir aday bulunmamaktadır. Kulübün 17.04.2024 tarihli kararı ve Türk Medeni Kanunu ile Tüzük’ün 27. maddesine göre genel kurul toplantıları belirlendi. 18 Mayıs’ta yapılacak olan genel kurul toplantısına yeterli çoğunluk sağlanamazsa, 25 Mayıs’ta ikinci toplantı gerçekleştirilecek.

Sonuç olarak, Sarı-kırmızılılar, Galatasaray’ın olağan seçimli genel kurulu için tarihleri belirledi. 18 Mayıs’ta yapılacak toplantıda başkanlık için tek aday olan Dursun Özbek seçime girecek. Eğer yeterli çoğunluk sağlanamazsa, 25 Mayıs’ta ikinci toplantı düzenlenecek. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, genel kurulun tarihleri ve detayları paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Olağan Seçimli Genel Kurulu 18 Mayıs’ta! Son Dakika Detayları Burada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin