1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’ın Transfer Çalışmaları Yolunda Zorlu Anlar!

Galatasaray’ın Transfer Çalışmaları Yolunda Zorlu Anlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Avrupa Ligi’nin yeni formatında yoluna devam ederken transfer hareketliliği artmış durumda. Takımın 29 yaşındaki sol bek transferi Mario Hermoso’nun, Şampiyonlar Ligi’nden elenmelerinin ardından zorlaştığı belirtiliyor.

Galatasaray’ın transfer çalışmaları hız kazanmış olsa da son gelişmeler yönetimin beklentilerini karşılayamamış durumda. Futbolu yöneten İbrahim Hatipoğlu, Young Boys maçının ardından eksik bölgelere takviye yapılacağını belirtmişti. Sol bek, orta saha ve stoper pozisyonları işaret edilirken, Mario Hermoso’nun adı öne çıkıyor.

Kulübün bonservisi elinde bulunan İspanyol savunmacı Hermoso ile geçtiğimiz hafta temasa geçildi ve transfer sürecinde ilerleme kaydedildiği belirtiliyor. Ancak, Şampiyonlar Ligi elenmesi sonrasında Galatasaray yönetimi transfer sürecini duraklattı. Hermoso’nun yüksek maaşı da bu durumu etkiliyor.

Hermoso’nun bir Şampiyonlar Ligi takımına gitmek istemesi, transferin zorlaşmasına sebep olurken, Galatasaray’ın yaklaşık 30 milyon euro gelir kaybıyla karşı karşıya kaldığı ifade ediliyor. Yıldız futbolcunun talep ettiği maaşın da Galatasaray için zor bir maliyet olacağı belirtiliyor.

Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde yoluna devam ettiği bu dönemde, transfer sürecinde yaşanan zorluklar takımı zor durumda bırakıyor. Mario Hermoso’nun transferindeki belirsizlikler, kulübün planlarını etkileyebilirken, mali kısıtlamalar ve oyuncunun istekleri arasında denge kurulması gerekiyor. Galatasaray yönetiminin transferde nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken, taraftarlar takımın güçlü bir kadroyla yoluna devam etmesini umut ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Transfer Çalışmaları Yolunda Zorlu Anlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin