1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, Zenit, Stuttgart ve West Ham’ın Radarında!

Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, Zenit, Stuttgart ve West Ham’ın Radarında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla dikkatleri üzerine çeken ve 2024 Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performansla beğenileri toplayan Barış Alper Yılmaz, Zenit, Stuttgart ve West Ham kulüplerinin transfer radarına girdi. Ajansspor’un haberine göre, Rusya Premier Lig takımı Zenit ve Bundesliga ekibi Stuttgart, genç oyuncuyu transfer etme konusunda ilgili. Zenit’in 30 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı, Stuttgart’ın ise 20-25 milyon euro arasında bir teklif yapmayı düşündüğü belirtiliyor. Ayrıca, Premier Lig’in güçlü ekiplerinden West Ham da Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray’ın 24 yaşındaki sağ kanadı için 35 milyon euro gibi bir fiyat beklentisi olduğu ortaya çıkarken, West Ham daha yüksek bir rakamı gözden çıkarmış durumda. EURO 2024’teki performansıyla gelecekte çok daha yüksek ücretlere ulaşabileceği düşünülen Barış Alper Yılmaz’ı transfer etmek için ellerinden geleni yapmaya hazırlanan İngiliz kulübü, Sarı-Kırmızılı ekibe ciddi bir teklif sunmayı planlıyor.

Barış Alper Yılmaz, geçen sezon Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı formasıyla toplamda 71 maça çıktı. Bu maçlarda 9 gol atıp, 13 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Performansıyla Avrupa’nın üst düzey kulüplerinin dikkatini çeken genç oyuncu, gelecek sezon daha yüksek bir rekabet ve başarı grafiği sergilemeyi hedefliyor.

Zenit, Stuttgart ve West Ham gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarının Barış Alper Yılmaz için gösterdiği ilgi, genç futbolcunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası olabilir. Avrupa’nın farklı liglerinde oynamak isteyen ve kendini kanıtlamak konusunda motivasyonu yüksek olan Barış Alper, gelecek dönemde büyük bir transferin eşiğinde olabilir. Galatasaray’ın bu transferden elde edeceği gelir de kulübün mali yapısına olumlu katkı sağlayabilir. EURO 2024’te sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz’ı hangi kulübün transfer edeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz, Zenit, Stuttgart ve West Ham’ın Radarında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin