1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaraylı Dries Mertens: “Avrupa Ligi’ne Odaklanmamız Gerekiyor”

Galatasaraylı Dries Mertens: “Avrupa Ligi’ne Odaklanmamız Gerekiyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaraylı futbolcu Dries Mertens, Süper Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor’u 5-1 yenerek galibiyetlerini kutladı. Maç sonrası yaptığı açıklamada, Young Boys maçında yaşanan hayal kırıklığının ardından reaksiyon göstermeleri gerektiğine vurgu yaptı. Mertens, önlerindeki maçlara odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Maç değerlendirmesinde bulunan Dries Mertens, “Önemliydi, reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Young Boys maçında hayal kırıklığı yaşamıştık. Şimdi odaklanmamız ve önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu. Ayrıca futbolcu, motivasyonlarının her yıl aynı olduğunu ve Galatasaray için her kulvarda başarılı olmanın önemine vurgu yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan hayal kırıklığının ardından şu anda Avrupa Ligi’ne odaklanmaları gerektiğini belirtti. Transfer dönemlerinin her zaman zor geçtiğini ve bu sezonun gecikmesinin bir dezavantaj olduğunu ifade etti. Galatasaray olarak sadece maçlara odaklanmaları gerektiğini belirtti.

Galatasaray, Adana Demirspor karşısında 5-1’lik skorla galip gelerek önemli bir zafer elde etti. Dries Mertens, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın hedeflerine odaklanmaları gerektiğini vurguladı. Şampiyonlar Ligi’nde yaşadıkları hayal kırıklığının ardından Avrupa Ligi’ne odaklanmaları gerektiğini ifade eden futbolcu, transfer döneminin zorluğuna da dikkat çekti.

Dries Mertens, Galatasaraylı futbolcuların her yıl aynı motivasyonla oynadıklarını ve her kulvarda başarılı olmayı hedeflediklerini belirtti. Avrupa Ligi’ne odaklanmaları gerektiğini söyleyen Mertens, transfer dönemlerinin zor geçtiğini ve gecikmenin dezavantaj olduğunu ifade etti. Galatasaray’ın önlerindeki maçlara odaklanması gerektiğini ve sadece maçlara konsantre olmaları gerektiğini vurguladı.

Son olarak, Galatasaraylı futbolcu Dries Mertens, Adana Demirspor karşısında alınan galibiyetin önemine değindi. Young Boys maçındaki hayal kırıklığının ardından takım olarak bir reaksiyon göstermeleri gerektiğini belirten Mertens, yeni hedeflerine odaklanmaları gerektiğini söyledi. Avrupa Ligi’ne odaklanmaları gerektiğini ifade eden futbolcu, transfer dönemlerinin zorluğundan bahsetti ve sadece maçlara odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaraylı Dries Mertens: “Avrupa Ligi’ne Odaklanmamız Gerekiyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin