1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Garipoğlu’nun Mezarı Açılıyor: ‘Fethi Kabir İşlemi’ Talebi – Münevver Karabulut’a Adalet Gelecek mi?

Garipoğlu’nun Mezarı Açılıyor: ‘Fethi Kabir İşlemi’ Talebi – Münevver Karabulut’a Adalet Gelecek mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 Mart 2009 tarihinde Bahçeşehir’de Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut’un ardından Garipoğlu firar etmiş ve sonunda tutuklanmıştı. Ancak 10 Ekim 2014 tarihinde tutulduğu hücrede ölü bulunmuştu.

Garipoğlu’nun ölümünden sonra ortaya atılan iddialar üzerine Karabulut ailesinin avukatları ‘Fethi Kabir İşlemi’ talep etti. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı talebi kabul etti ve Garipoğlu’nun mezarı yarın saat 11.00’da açılacak. Polis ekipleri, Cem Garipoğlu’nun mezarının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı’nda güvenlik tedbiri almak için demir bariyerlerle donattı.

Münevver Karabulut’un teyzesi, Bolu’nun Mengen ilçesi Kayabaşı köyündeki kabrini ziyaret ederek duygularını dile getirdi. Acılı teyze, “2009’da yaşanan bu olaydan beri hepimiz ruh gibi yaşayan insanlar olduk. Garipoğlu ailesi tarafından birçok delil karartıldı. Şimdi de Garipoğlu’nun kabrinin açılması düşünülüyor. Üzerinden yıllar geçti, toprakta DNA izi kalmamış olabilir” dedi.

Acıları hala taze olan teyze, “Sonuçta giden geri gelmiyor. Biz yaşadığımız acıyı çok iyi biliriz. Ama ne diyelim? Ben çocuğumuzun cennette olduğunu düşünüyorum. Ailemiz bitik durumda. Giden can geri gelmiyor. Allah bunu bize yaşatanlara da aynısını yaşatsın inşallah” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Garipoğlu’nun Mezarı Açılıyor: ‘Fethi Kabir İşlemi’ Talebi – Münevver Karabulut’a Adalet Gelecek mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin