1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gaziantep’te Üzücü Kaza: Fabrikada Çalışan İşçinin Başına Direk Düştü!

Gaziantep’te Üzücü Kaza: Fabrikada Çalışan İşçinin Başına Direk Düştü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nizip ilçesindeki bir bulgur fabrikasında çalışan yabancı uyruklu Z.R, kafasına direk düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay, Sekili Mahallesi D-400 kara yolundaki fabrikada meydana geldi. Z.R’nin üzerine direk düşmesi ile birlikte çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Z.R’nin kafasından ağır yaralandığını tespit etti ve olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Z.R’nin cenazesi ise otopsi için Nizip Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olayın ardından fabrikada çalışan diğer işçiler büyük bir şok yaşadı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken, fabrikada alınması gereken güvenlik önlemleri de incelemeye aldı. İş kazasının nasıl gerçekleştiği ve sorumluların belirlenmesi için detaylı bir inceleme yapılacağı belirtildi.

Z.R’nin ölümü, fabrikada çalışan diğer işçiler arasında üzüntü ve endişe yarattı. İş güvenliği konusunda gerekli önlemlerin alınmadığı iddiaları gündeme gelirken, benzer iş kazalarının önlenmesi için yetkililerin daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı. Z.R’nin ailesine ulaşılarak acı haberin verilmesinin ardından cenazenin hangi ülkeye gönderileceği konusunda da çalışmalar başlatıldı.

Z.R’nin ölümü, Nizip ilçesinde ve çevresinde büyük bir üzüntü yarattı. Olayın ardından sosyal medyada da geniş yankı uyandıran haber, iş güvenliği konusunda daha fazla duyarlılık oluşturulmasını da gündeme getirdi. Benzer olayların yaşanmaması için fabrikalarda ve iş yerlerinde gerekli önlemlerin alınması gerektiği üzerinde durulurken, iş kazalarının önlenmesi için herkesin sorumluluk alması gerektiği vurgulandı. Ailenin ve yakın çevrenin bu acı gününde desteklenmesi ve gereken tüm işlemlerin yapılması için yetkililerin titizlikle çalışacağı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaziantep’te Üzücü Kaza: Fabrikada Çalışan İşçinin Başına Direk Düştü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin