1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gaziantep’te Yolcu Midibüsü Devrildi: 1 Ölü, 17 Yaralı!

Gaziantep’te Yolcu Midibüsü Devrildi: 1 Ölü, 17 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında, H.A. yönetimindeki 79 AD 949 plakalı yolcu midibüsü, eski Adana kara yolu Çayıroba Mahallesi mevkisinde sürücü kontrolünü kaybederek devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı. Olay yerine hemen çok sayıda ambulans sevk edilerek yaralılara müdahalede bulunuldu.

Kaza sonucu yaşamını yitiren ve askeri personel olduğu belirlenen kişinin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaralanan 17 kişi ise çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını belirttiler.

Yaralılar arasında yer alan sürücü, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Polis, kaza nedeniyle ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, kaza anının güvenlik kameralarına da yansıdığı belirtildi. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiği konusunda daha fazla detayın soruşturma sonucunda netlik kazanacağı ifade edildi.

Gaziantep Valiliği yetkilileri, kaza sonrası hemen olay yerine ekiplerin sevk edildiğini ve yaralılara müdahale edildiğini belirttiler. Aynı zamanda, kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğuyla ilgili de gerekli önlemlerin alındığı ve trafik akışının normale döndürüldüğü açıklandı.

Kazada yaşamını yitiren vatandaşın ailesine başsağlığı dileyen yetkililer, yaralıların sağlık durumlarının yakından takip edildiğini ve ellerinden gelen tüm yardımın yapıldığını ifade ettiler. Benzer kazaların yaşanmaması için sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda da uyarıda bulundular.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi. Gaziantep’te meydana gelen bu trajik kaza, şehirde geniş yankı uyandırırken, kazaya karışan diğer faktörlerin de netleşmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaziantep’te Yolcu Midibüsü Devrildi: 1 Ölü, 17 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin