1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gece yarısı alkollü sürücünün kaçma çabası!

Gece yarısı alkollü sürücünün kaçma çabası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece yarısı, Taşpazar Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bir olay yaşandı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri, gece bekçilerle birlikte bulvar üzerinde uygulama yapmaktaydı. Uygulama esnasında, denetim noktasını fark eden bir sürücü, aracından inerek kaçmaya çalıştı, ancak polis ve bekçiler tarafından yakalandı.

İlk olarak, basın mensuplarından oluşan bir grup polis memurlarına, alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetini istedi. Ehliyetini vermeyi reddeden sürücü, aracından inip kaçmaya çalıştı ancak polis ekiplerine “Arabadan kim aldı beni?” diye sordu. Gazetecilerin soruları üzerine sürücü, sadece evine gitmekte olduğunu ancak alkollü olduğunu belirterek kaçmaya çalıştığını söyledi. Ehliyeti istenilen sürücü, ayakkabısını getirip vereceğini söylerken, polis memurlarının sorusu karşısında cevapsız kaldı. Büyük bir zorlukla gözaltına alınan sürücü, hastanede yapılan alkol kontrolünde yüksek miktarda alkollü olduğu tespit edildi.

Alkollü araç kullanmaktan dolayı sürücüye yüksek bir para cezası kesilirken, ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise polis ekipleri tarafından çekici ile otoparka götürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gece yarısı alkollü sürücünün kaçma çabası!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin