1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Gedelek Muhtarı Orhan Çakar Kavga Sonrası Tutuklandı!

Gedelek Muhtarı Orhan Çakar Kavga Sonrası Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orhangazi ilçesine bağlı Gedelek Mahallesi’nde geçtiğimiz gece yaşanan olayda Gedelek Muhtarı Orhan Çakar, bir yol tartışması sonrasında kamyoncularla arbede yaşadı. Muhtar Çakar, yanındaki arkadaşlarıyla birlikte kavgaya karıştı ve hafif şekilde yaralandı. Yaralı muhtar, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Tedavi sonrasında Çakar, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Ancak olaya karışan kamyoncular, yaşanan kavganın ardından maddi zararlarının fazla olduğunu iddia ederek itirazda bulundular. Bu doğrultuda Gedelek Muhtarı Orhan Çakar yeniden gözaltına alındı. Muhtar Çakar, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Orhangazi ilçesindeki Gedelek Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Muhtar Orhan Çakar’ın, kamyoncularla yol meselesi nedeniyle yaşanan kavgada yaralanması üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti. Kamyoncuların da bu kavgada yaralı oldukları belirlendi.

Gedelek Muhtarı Orhan Çakar, hastanede tedavi altına alındıktan sonra polis merkezine götürüldü. Yapılan resmi işlemler ve savcılık ifadesinin ardından Çakar, serbest bırakıldı. Ancak kamyoncuların maddi zararlarının büyük olduğuna dair şikayetleri üzerine muhtar tekrar gözaltına alındı ve tutuklanma kararı çıktı.

Mahkeme kararıyla cezaevine gönderilen Gedelek Muhtarı Orhan Çakar’ın tutukluluk süreci devam ediyor. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma ise devam etmekte olup, mahkeme kararı üzerine tarafların ifadeleri alınmaktadır. Yaşanan kavga ve tutuklama kararı, Orhangazi ilçesindeki Gedelek Mahallesi sakinleri arasında endişeye sebep olmuştur. Son gelişmeler mahalle sakinleri tarafından yakından takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gedelek Muhtarı Orhan Çakar Kavga Sonrası Tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin