1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Gelecek Partili Milletvekillerinden AKP’ye Geçiş İddiaları: Mustafa Nedim Yamalı’dan Açıklama!

Gelecek Partili Milletvekillerinden AKP’ye Geçiş İddiaları: Mustafa Nedim Yamalı’dan Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partili milletvekillerinin AKP’ye katılacağı iddiaları gündemde. Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, AKP ile bazı görüşmeler yaptıklarını doğruladı ve “Ahmet Davutoğlu’nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. AK Parti’ye geçeceksek Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz” açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet’e konuşan Yamalı ise, “Samimi bir toparlanma iradesi olduğu zaman her türlü fedakârlığı çekinmeden yaparız” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi’nin kurucularından Ahmet Davutoğlu’nun AKP’ye dönüşüyle ilgili haberler çıktı. Yeni Şafak yazarı ve eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, bu iddialara karşı çıkarak, “Önce birliği dağıtmak için ayrılın. Ayrıldıktan sonra Erdoğan karşıtı hatta düşmanı cephenin militan bir parçası olun. Şimdi de birliği sağlama gerekçesiyle dönebileceğiniz mesajı verin” şeklinde eleştirilerde bulundu.

Metiner, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, “Bir özeleştiri vererek dönerseniz hiçbir itirazım olmaz. Hatadan dönmek erdemliliktir. Lakin her hâlükârda kendinizi birliği sağlayacak siyasi mesih gibi takdim etmenize acizane itirazım var” dedi.

Metiner, ayrılmanın ve dönüşün ardındaki değişiklikleri sorgulayarak, “Ayrılmanız ve sonrasında şer cephesinde Erdoğan karşıtlığı temelinde bir araya gelmeniz mi hatalıydı, yoksa partiye tekrar dönmeniz mi doğru?” sorusunu sordu. Metiner, “Yahu insan en azından bir hata yaptığını söyler, bir özeleştiride bulunur değil mi?” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gelecek Partili Milletvekillerinden AKP’ye Geçiş İddiaları: Mustafa Nedim Yamalı’dan Açıklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin