1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. GENÇ KIZI VURUP HASTANEYE BIRAKAN ŞÜPHELİYİ TEHDİT EDİP KAÇTI

GENÇ KIZI VURUP HASTANEYE BIRAKAN ŞÜPHELİYİ TEHDİT EDİP KAÇTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 31 Aralık Pazar günü saat 23.30 civarında bir hastane polisinin bildirdiği üzere 17 yaşında bir kadının silahla vurularak hastaneye getirildiği bilgisi üzerine soruşturma başlatıldığı aktarıldı. Melek Nur Özgener adlı genç kızın başından silahla vurulduğu, girişin sol bölgeden çıkışın sağ bölgeden olduğu belirtildi. Hastaneye gelen Melek Nur’un arkadaşı olan N.A., ifadesinde yılbaşı gecesi Melek ile buluştuğu sırada tanıdığı Ercan Şahin adlı şüpheli ile karşılaştığını ve olayı anlattı.

N.A.’nın ifadesine göre, Ercan Şahin arabadan çıkarttığı silahı N.A.’ya doğrultarak ‘Seni vurayım mı?’ dedi. Ardından silahı Melek’e doğrultarak bir kez daha aynı şekilde tehdit etti ve tetiği çekerek genç kızı başından vurdu. Melek’in kanaması üzerine N.A., hızla hastaneye gitmeye karar verdi ve yolda Ercan Şahin’in Melek’e silahı vererek havaya ateş ettiğini anlattı.

Araba içinde Ercan Şahin’in N.A.’ya tehditler savurduğu ve olayın nasıl gerçekleştiğini değiştirmeye çalıştığı ifade edildi. Olaydan bir hafta sonra Melek Nur’un hayatını kaybettiği ve Ercan Şahin’in teslim olduğu belirtildi.

İddianamede, Ercan Şahin’in doğrudan kast ile suç işlediği vurgulanarak “Çocuğa Karşı Kasten Öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte, sanığın yakın zamanda yargılanması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
GENÇ KIZI VURUP HASTANEYE BIRAKAN ŞÜPHELİYİ TEHDİT EDİP KAÇTI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin