1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan İŞKUR İşgücü Uyum Programı kapsamında 3 Bin 895 Personel Alımı! Başvuru Şartları ve Detaylar İçin Tıklayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan İŞKUR İşgücü Uyum Programı kapsamında 3 Bin 895 Personel Alımı! Başvuru Şartları ve Detaylar İçin Tıklayın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İŞKUR İşgücü Uyum Programı kapsamında yurt genelinde 27 farklı şehirde toplam 3 bin 895 personel alımı yapacağını duyurdu. Şehirlere göre farklı sayılarda alımlar yapılacak olup, başvurular belirlenen tarihler arasında gerçekleştirilebilecek. İlk alımların son başvuru tarihi 22 Eylül 2024’te olup, Konya, Bartın, Hatay, Sinop ve Karabük gibi şehirlerde alımlar yapılacak. Ardından 23 Eylül 2024’te başvurular sona erecek ve Ardahan, Giresun, Diyarbakır, Bilecik, Muğla, Şanlıurfa, Karaman ve Antalya gibi şehirlerde alımlar gerçekleşecek.

24 Eylül 2024 tarihinde başvurular sona erecek ve Hakkari, Kars, Çorum, Niğde, Osmaniye, Kilis, Erzincan, Aydın, Uşak, Antalya, Elazığ gibi şehirlerde alımlar yapılacak. 25 Eylül 2024 tarihinde Yozgat ve Ordu, 26 Eylül 2024 tarihinde Kayseri, 27 Eylül 2024 tarihinde Bitlis, Balıkesir, Kocaeli, Afyonkarahisar, Sivas, Muş, İzmir, Eskişehir, Van, Yalova, Trabzon, Adana, Tokat, Kırıkkale ve Balıkesir gibi şehirlerde alımlar gerçekleşecek. Son olarak 29 ve 30 Eylül 2024 tarihlerinde Bayburt, Bursa, Malatya, Nevşehir, Isparta, Ağrı, Çankırı, Kütahya ve Zonguldak gibi şehirlerde alımlar yapılacak.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kuruma kayıtlı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, belirli bir süre içinde sigortalı olarak çalışmamış olmak, hane gelir şartını sağlamak gibi kriterler bulunmaktadır. Ayrıca, aktif işgücü veya işsizlik sigortası programlarından yararlanmamış olmak da başvuru şartları arasında yer almaktadır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, personel alımı ilanlarını şehirlere göre yayımlamış olup, ilanlar belirli tarihler arasında başvuruları kabul edecektir. Başvuruların detayları ve şartlar, ilanlarda belirtilmiş olup, adayların başvurularını belirtilen tarihler arasında eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu süreçte şeffaf ve adil bir seçim süreciyle uygun adayların seçilerek işe alınacağı belirtilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan İŞKUR İşgücü Uyum Programı kapsamında 3 Bin 895 Personel Alımı! Başvuru Şartları ve Detaylar İçin Tıklayın!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin