1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Geyveli: Türkiye artık yönetilemiyor, bebek katilinden medet umar hale geldik

Geyveli: Türkiye artık yönetilemiyor, bebek katilinden medet umar hale geldik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, Türkiye’nin yönetilemez hale geldiğini belirterek, “Dolayısıyla içerideki bebek katilinden medet umar hale gelip, ona kalkıp da siyasi itibar kazandırmaya çalışıyorsunuz” dedi. Geyveli, partisinin Çorum il binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Dün iktidara attığınız ipi, bugün İYİ Parti size atıyor. Nereden nereye geldiğinize bir kendiniz aynaya bakmanız lazım” ifadelerini kullandı.

Geyveli, Türkiye’nin teröristlerin ayakkabı numaralarına kadar bilmekte olduğunu belirterek, “İçerideki terörist sayısı yüzlerle, onlarla ifade edilecek noktalara getirdiğinizi söylüyordunuz. Peki yalan mı söylediniz de şimdi bebek katilinden medet umar hale geldiniz” diyerek eleştirilerde bulundu.

Ayrıca, Geyveli’nin yaptığı açıklamalarda, İsrail’in Türkiye’yi tehdit edemeyeceği vurgusu da yer aldı. Geyveli, “İsrail bizi tehdit edemez. Biz İsrail’den korkarak, kalkıp da hareket edemeyiz” dedi.

Öte yandan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili çağrı yapması ve DEM Parti ile tokalaşmasıyla ilgili gelişmeler siyaset kulislerini hareketlendirdi. Bahçeli’nin Öcalan’ı Meclis’e çağırması ve DEM Parti sıralarında bulunması, yeni çözüm süreci tartışmalarını gündeme getirdi.

Bununla birlikte, İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik kara harekatı ve Türkiye’nin bu konudaki tutumu da dikkatleri üzerine çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Türkiye’yi bir sonraki hedef olarak gördüğünü belirterek, “İç cephe” vurgusu yaparak, Türkiye’nin her türlü saldırıya karşı hazırlıklı olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Geyveli: Türkiye artık yönetilemiyor, bebek katilinden medet umar hale geldik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin