1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Giresun Bulancak’ta Korkunç Soygun! Silahlı ve Maskeli İki Kişi Kuyumcu Soydu

Giresun Bulancak’ta Korkunç Soygun! Silahlı ve Maskeli İki Kişi Kuyumcu Soydu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kuyumcu dükkanı olan H.G.’nin Giresun’un Bulancak ilçesinde’ki dükkanı, dün saat 11.00 civarında silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Soygun, Bulancak Mahallesi’ndeki Şemsettin Caddesi’ndeki ‘Gündoğdu’ isimli kuyumcuda gerçekleşti. Maskeli şüpheliler iş yerine silahla gelerek oradakileri etkisiz hale getirdi ve aldıkları altınları çantalara doldurup kaçtı. Soygun sırasında rastgele ateş eden şüpheliler, önce bir taksi gasp ederek kaçtılar. Buna karşılık, olayın ihbar edilmesiyle birlikte polis, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Soygunun ardından kaçan şüpheliler, çalınan altınlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, soygun sırasında dükkan önündeki bir simitçinin cam tezgahına kurşun isabet ettiği belirlendi ve bu olaya yardım eden E.B. de gözaltına alındı. Tüm bu olaylar, dükkanın güvenlik kameraları ve çevredekilerin cep telefonu kameraları aracılığıyla kaydedildi. Bu videolarda, iş yerinde çalışanların ve diğer kişilerin şüphelileri kovaladığı, bir esnafın gasp edilen taksi lastiğine bıçak sapladığı ve dükkan sahibinin altın dolu çantalardan birini kurtardığı anlar görülmekte.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, maskeli şahıslardan birinin av tüfeği diğerinin ise tabanca ile dükkanın içine giriş yaptığı ve silahla rastgele ateş açtığı, dükkan çalışanlarının ellerini başlarına koyarak kendilerini korumaya aldığı ve hırsızların altınları çanta ile doldurduğu görülmekte. Soyguncular ayrıca, soygun öncesinde gasp ettikleri taksinin sürücüsü Rıfkı Yavuz’u darp ederek aracın bagajına kilitlediği belirlendi. Yaralı sürücü hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olay yerine giderek soyulan kuyumcu esnafı ve gasp edilen taksiciyi ziyaret etti. Esnafın ve taksicinin yaşadığı sıkıntıları dinleyen vali, Bulancak halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması için gerekli adımların atılacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Giresun Bulancak’ta Korkunç Soygun! Silahlı ve Maskeli İki Kişi Kuyumcu Soydu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin